Ινδονησία: Στις φλόγες πλοίο με 280 επιβάτες – Δραματικά πλάνα με ανθρώπους στην θάλασσα

Ημερομηνία:

Στις φλόγες τυλίχτηκε ένα οχηματαγωγό πλοίο με 280 επιβαίνοντες,  στις ακτές της Ινδονησίας και έντρομοι οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να πηδήξουν στη θάλασσα. Τα εντυπωσιακά πλάνα δείχνουν το πλοίο να έχει τυλιχτεί πλήρως από φωτεινές πορτοκαλί φλόγες, ενώ πάνω από τα συντρίμμια υψώνονται γκρίζα σύννεφα καπνού.

Το πλοίο KM Barcelona εξυπηρετούσε τη διαδρομή Μανάδο-Ταχούντα, καθώς και τα γύρω νησιά πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά σήμερα γύρω στις 13.30 τοπική ώρα.

Ινδονησία: Στις φλόγες πλοίο με 280 επιβάτες – Δραματικά πλάνα με ανθρώπους στην θάλασσα

Μια γυναίκα ακούγεται να κλαίει ανεξέλεγκτα σε μια καταγραφή του κατεστραμμένου πλοίου που δείχνει έναν αριθμό επιβατών με πορτοκαλί σωσίβια να στριμώχνονται στην άκρη του πλοίου και τελικά  να πέφτουν στην θάλασσα.

Στη συνέχεια, η κάμερα αποκαλύπτει αρκετές δεκάδες ανθρώπους που βρίσκονται ήδη στο νερό αφού απομακρύνθηκαν κολυμπώντας από το πλοίο. Ένα άλλο βίντεο φαίνεται να δείχνει ένα νήπιο να διασώζεται από τη θάλασσα από έναν άνδρα.  Καταγράφεται να βιντεοσκοπεί τα συντρίμμια σε απόσταση και να κρατά στην αγκαλιά του το μικρό παιδί που βήχει καθώς ο άνδρας αφηγείται. Πιστεύεται ότι το σκάφος πλησίαζε στο νησί Talise στο North Minahasa Regency όταν πήρε φωτιά.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Κιμ Καρντάσιαν για τον Λιούις Χάμιλτον: Πληροί και τα 55 κριτήρια που έχω για τον ιδανικό σύντροφο

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Λιούις...

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αναλαμβάνει ρόλο ambassador της Αγοράς του 67ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Ένας Έλληνας καλλιτέχνης γνώριμος στο διεθνές κοινό, καθώς οι...

Νέα αθώωση για τον πρώην αστυνομικό και tik toker Βαγγέλη Μπαταρλή

Με την αθώωση του πρώην αστυνομικού και γνωστού TikToker...