Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Το βιώνω καθημερινά»- Διακόπηκε για τις 16 Ιανουαρίου η δίκη

    Ημερομηνία:

    Σήμερα στο Εφετείο η επίθεση που δέχτηκε με καυστικό υγρό η Ιωάννα Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα.

    Η δίκη  διεκόπη για τις 16 Ιανουαρίου 2025. Ήταν προγραμματισμένη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για σήμερα ωστόσο ανέκυψε κώλυμα της υπεράσπισης της 40χρονης κατηγορουμένης.

    Στο εδώλιο κάθεται για 2η φορά η δράστιδα της επίθεσης η οποία έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε 15 χρόνια κάθειρξη που την εκτίει στις φυλακές της Θήβας.

    Σήμερα εκδικάστηκε το αίτημά της για την αθώωσή ή τη μείωση της ποινής της.

    Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε: «Δυστυχώς δεν είναι κάτι που μπορώ να αποφύγω αν και θα το ήθελα. Προφανώς δεν έχω ξεχάσει τι έγινε. Το βιώνω καθημερινά γιατί είναι καθημερινές οι δυσκολίες και οι συνέπειες. Προσπαθώ να μάθω να το διαχειρίζομαι.

    Εκείνη την ημέρα έγινε μια απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος μου. Είναι πολύ δύσκολο μετά από τόσο καιρό να το αντιληφθώ γιατί η δική μου λογική δεν μπορεί να το δεχτεί πώς κάποιος να σε κυνηγάει επίμονα για να σε σκοτώσει».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο λόγος που το δώρο που σάς κάνουν έχει πάνω το όνομά σας

    Το δώρο είναι πλέον μια προσωπική δήλωση. Στην εποχή...

    Χαράλαμπος Μπονάνος: Με την υπουργό Παιδείας στο Μεσολόγγι ΦΩΤΟ

    Η υπουργός παιδείας , φίλη Σοφια Ζαχαράκη , ήρθε...

    Δυτική Ελλάδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε αυλάκι – φωτό

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην εθνική...

    Πρωταθλήτρια στη μείωση χρέους η Ελλάδα φέτος – Πλεόνασμα 2,91 δισ. ευρώ το 2024

    Με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το 2024 για...