Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο γιος τους θα γεννηθεί νωρίτερα

    Ημερομηνία:

    Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως αποκάλυψε πρόσωπο από το περιβάλλον της, ο γιος της θα έρθει σύντομα στον κόσμο.

    Η Instagrammer και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου περιμένουν πώς και πώς το πρώτο τους παιδί και έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για να τον υποδεχτούν.

    Φλίγκος

    Το ζευγάρι είχε ενημερώσει μάλιστα, το κοινό του ότι ο γιος του θα γεννηθεί κατά τα μέσα Ιανουαρίου. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Ιωάννα Τούνη ενδέχεται να μπει νωρίτερα στο μαιευτήριο.

    GLEARNET

    Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της εκπομπής επικοινώνησε με άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, το οποίο και επιβεβαίωσε πως ο γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου θα γεννηθεί κατά τις πρώτες ημέρες του νέου έτους.

    «Η Ιωάννα Τούνη δεν κρατιέται. Μιλήσαμε με άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού και μας είπε πως δεν πιστεύει ότι θα φτάσουν 15 Γενάρη. Είναι… κοντογιορτή», ανέφερε το ρεπορτάζ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eurobasket 2025: Bαριά ήττα για την Εθνική στην αναμέτρηση με την Τουρκία (68-94)

    Σε πολύ κακή βραδιά η Εθνική μας ομάδα, ηττήθηκε...

    Ο Χένρι Καβίλ τραυματίστηκε πριν ξεκινήσει το remake του «Highlander» – Αναβάλλονται τα γυρίσματα για το 2026

    Μία πολύ δυσάρεστη είδηση απογοήτευσε τους θαυμαστές του Χένρι Καβίλ,...

    Ολυμπιακός: Με Ταρεμί και Ποντένσε η αποστολή για Πανσερραϊκό

    Ο Μεχντί Ταρεμί και ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για...

    Η κυβέρνηση Τραμπ κατέστρεψε αντισυλληπτικά αξίας 10 εκατ. δολαρίων

    Ένα τεράστιο αριθμό αντισυλληπτικών αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο...