Ιωάννα Τούνη για τις φήμες χωρισμού της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Χρειάζομαι λίγο χρόνο, όλα είναι ρευστά»

    Ημερομηνία:

    Φουντώνουν οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και θέλουν την σχέση της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου να περνά κρίση, με τις αναρτήσεις της γνωστής influncer να είναι κάτι παραπάνω από αινιγματικές.

    Σε πρόσφατο βίντεο – ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απευθύνεται στους followers της ζητώντας τους να κάνουν υπομονή, να της δώσουν χρόνο και να μην παίρνουν τοις μετρητοίς τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

    «Θα σας θερμοπαρακαλούσα συμπεθέρες μου να μου δώσετε λίγο χρόνο… Το ξέρετε πως σιχαίνομαι να βγαίνουν και να μιλάνε άλλοι για εμένα και εγώ να παραμένω “σιωπηλή”, ωστόσο χρειάζομαι λίγο χρόνο… Ευχαριστώ για την κατανόηση», έγραψε στο caption η influencer χωρίς πάντως να δίνει ξεκάθαρη απάντηση για το τι ακριβώς συμβαίνει, αναφέροντας επίσης ότι «όλα είναι ρευστά».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιαννακόπουλος: Ο σύλλογος του Πειραιά με τον πιο επίσημο τρόπο τίθεται κατά του να γίνει το Final Four στην Ελλάδα και προτιμά το Βελιγράδι

    Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τοποθετήθηκε μέσω...

    Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποχαιρετά τον Χαλκ Χόγκαν: Ήταν μια λαμπρή προσωπικότητα, ραγίζει η καρδιά μου

    Τον Χαλκ Χόγκαν θέλησε να αποχαιρετήσει ο Σιλβέστερ Σταλόνε, κάνοντας μια ανάρτηση...

    Η ακτινογραφία των βάσεων: Τα πανεπιστήμια που έπεσαν και η σταθερή δημοφιλής σχολή – Μείον 15 η Ιατρική Πάτρας

    Σε 70.276 ανήλθε ο συνολικός αριθμός των φετινών υποψηφίων, από τους...