Ιωάννα Τούνη: Γιατί αποχώρησε οικειοθελώς από το J2US

    Ημερομηνία:

    Ανησυχία προκλήθηκε για την Ιωάννα Τούνη όταν ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή της από το J2US, λόγω οικογενειακού προβλήματος υγείας. Η ίδια μιλώντας στη συνέχεια στις κάμερες τόνισε ότι πρόκειται για ζήτημα υγείας στο οικογενειακό της περιβάλλον και πως δεν μπορεί εκείνη να κάνει πάρτι κάθε Σάββατο όταν τη χρειάζονται δικοί της άνθρωποι.

    “Οικογενειακό είναι το ζήτημα υγείας. Είμαι μια χαρά εγώ, αν ρωτάτε και ανησυχείτε” ξεκαθάρισε η Ιωάννα Τούνη και πρόσθεσε: “Είναι περίεργο να κάνω εγώ πάρτι κάθε Σάββατο βράδυ και να με χρειάζονται δικοί μου άνθρωποι. Οπότε είναι συνειδητή επιλογή να φύγω σ’ αυτήν τη φάση”.

    Όσο για το αν θα επιστρέψει στο J2US τόνισε: “Θα με ξαναδείτε στον τελικό γιατί θα έρθουμε, είναι γραμμένο στο συμβόλαιο” γέλασε η influencer.

    Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για την απουσία της Ιωάννας Τούνη

    Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως η Ιωάννα Τούνη θα απουσιάζει από το J2US το ερχόμενο Σάββατο ενώ ανέφερε επίσης πως δεν είναι σίγουρη η εμφάνισή της ούτε το μεθεπόμενο Σάββατο. “Δυστυχώς, δεν θα είναι μαζί μας η Ιωάννα Τούνη στο επόμενο live για προσωπικούς λόγους. Μπορεί να είναι σε μεθεπόμενο… θα δούμε. Είναι ένα θέμα υγείας” είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

    Ο παρτενέρ της Νικηφόρος θα εμφανιστεί στο σόου με πρόσωπο-έκπληξη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέα αναβολή στη δίκη του ιερέα από το Αγρίνιο – Καθαίρεση και σε δεύτερο βαθμό από το Συνοδικό Δικαστήριο

    Νέα αναβολή δόθηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου...

    Γλυφάδα: Έκκληση από τα αδέρφια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα – «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

    Το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο...

    Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

    Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε...