Ιωάννα Τούνη: «Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ»

    Ημερομηνία:

    Ιωάννα Τούνη μοιράζεται τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους. Ωστόσο, το σπίτι τους στην Αθήνα δεν την βολεύει και τόσο πολύ για να ανεβάζει με άνεση τα stories της.

    Όπως αποκάλυψε στο story που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη, είχε φροντίσει να διαμορφώσει μια γωνιά σε ένα δωμάτιο του σπιτιού έτσι ώστε να μπορεί να βγάζει σωστά τα stories της. Στο συγκεκριμένο δωμάτιο όμως, έχει μπει πλέον η κούνια του μωρού και τα πράγματά του, με αποτέλεσμα να μην έχει τον χώρο που χρειάζεται.

    Η influencer αντιμετωπίζει με χιούμορ την κατάσταση και δημοσίευσε ένα story στο οποίο αναφέρει: «Αχ, η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ. Αντίο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο κανόνας για όσους… βαριούνται να καθαρίσουν το σπίτι τους

    Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν το σπίτι τους...

    Πάτρα: Το Βουλκανιζατέρ της Κυριακής

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας λειτουργούν καθημερινά με...

    Προβλήματα από την κακοκαιρία στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)

    Έντονη είναι η βροχόπτωση από τις πρωινές ώρες του...