Ιωάννα Τούνη: «Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ»

    Ημερομηνία:

    Ιωάννα Τούνη μοιράζεται τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους. Ωστόσο, το σπίτι τους στην Αθήνα δεν την βολεύει και τόσο πολύ για να ανεβάζει με άνεση τα stories της.

    Όπως αποκάλυψε στο story που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη, είχε φροντίσει να διαμορφώσει μια γωνιά σε ένα δωμάτιο του σπιτιού έτσι ώστε να μπορεί να βγάζει σωστά τα stories της. Στο συγκεκριμένο δωμάτιο όμως, έχει μπει πλέον η κούνια του μωρού και τα πράγματά του, με αποτέλεσμα να μην έχει τον χώρο που χρειάζεται.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Η influencer αντιμετωπίζει με χιούμορ την κατάσταση και δημοσίευσε ένα story στο οποίο αναφέρει: «Αχ, η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ. Αντίο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...