Ιωάννα Τούνη: «Ήμουν τόσο σίγουρη ότι περιμένω κοριτσάκι» έγραψε μετά την αποκάλυψη ότι θα κάνει γιο

Ημερομηνία:

Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένουν Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, έγινε χθες στα γενέθλια της instagrammer.

Οι φίλες της είχαν ετοιμάσει ένα πάρτι στο οποίο θα μάθαινε το ζευγάρι αν περιμένει αγόρι ή κορίτσι. Τελικά, οι δυο τους θα αποκτήσουν γιο, αλλά όπως έγραψε νωρίτερα στα social media, η Ιωάννα Τούνη ήταν σίγουρη ότι το μωρό ήταν κορίτσι.

Με μία ανάρτηση στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία της από τη νυχτερινή έξοδο για τα γενέθλιά της και στη λεζάντα έγραψε, μεταξύ άλλων:

«Γενέθλια & Gender reveal σε ένα 24ωρο! Πόσες εκπλήξεις να αντέξει κανείς?? Έσβησα τόσες ροζ τούρτες χθες και ήμουν τόοοοοοοσο σίγουρη ότι περιμένω κοριτσάκι και θα ζήσουμε μέσα στο ροζ για πάντα. ΑΛΛΑΑΑΑΑΑ υπολόγιζα δίχως τον ξενοδόχο!!

Έρχονται βίντεο και φωτογραφίες από χθες, μόλις συνειδητοποιήσω ότι περιμένω γιο».

Δείτε την ανάρτησή της


Στο άκουσμα της είδησης, οι μέλλοντες γονείς δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, όταν το χρώμα μπλε «πλημμύρισε» τον χώρο, όπως φάνηκε σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μάλιστα, δεν σταμάτησε να φωνάζει από τη χαρα του «αγόρι, αγόρι» και βούτηξε πρώτος στην πισίνα. Όλοι οι παρευρισκόμενοι φορούσαν λευκά ώστε μετά την αποκάλυψη να βαφτούν με το χρώμα μπλε.

Τη στιγμή απαθανάτισε με το κινητό της η στενή φίλη και συνεργάτιδα της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη, η οποία θα είναι και η νονά του παιδιού και ανάρτησε τα βίντεο μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Δείτε το βίντεο

Η Ιωάννα Τούνη περιμένει αγόρι

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Αφαντος ο “εισπράκτορας” στο τρένο που πήγε να πνίξει άνδρα στην Αγυιά – φωτο

Σοβαρό επεισόδιο προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου μέσα σε...

“Σμπαράλια” δύο αυτοκίνητα μετά από σύγκρουση σε κόμβο – καρμανιόλα – φωτο

Τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Πέμπτης (8.10) στον κόμβο...

O Aιγιώτης Μητροπολίτης… τα ‘βαλε με τον Δήμαρχο Κοζάνης την ώρα του μοιράσματος αντίδωρου

Ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο σημειώθηκε σήμερα, Κυριακή 11 Οκτωβρίου, κατά...

Σφοδρή καταιγίδα στην Καλαμάτα – Έπεσαν 10 τόνοι νερού ανά στρέμμα

Σφοδρή καταιγίδα έπληξε για περίπου 20 λεπτά την πόλη...