Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου γυμνοί μπροστά στο τζάκι

    Ημερομηνία:

    Όσο περνάει ο καιρός ο έρωτάς τους φουντώνει. Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ολοκλήρωσαν την μετακόμιση στο νέο τους σπίτι στην Αθήνα και τώρα το απολαμβάνουν.

    Η εβδομάδα ξεκίνησε υπέροχα για το ζευγάρι αφού το βράδυ της Δευτέρας τους βρήκε αγκαλιά. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο Instagram, η εντυπωσιακή influencer και ο σύντροφός της φαίνονται γυμνοί μπροστά στο τζάκι, σκεπασμένοι με μία γούνινη κουβέρτα.

    Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φιλάει τρυφερά την Ιωάννα Τούνη υπό το φως των κεριών. “Δεν χρειάζεται να περιμένεις τον Αγ. Βαλεντίνο για να κάνεις ξεχωριστή την ημέρα σου… Κάθε μέρα μπορεί να είναι εξίσου ξεχωριστή, με λίγη καλή διάθεση και μια όμορφη ατμόσφαιρα!” γράφουν στη λεζάντα.

     

     

    Η Ιωάννα Τούνη, παρά τις πολλές υποχρεώσεις που έχει στη Θεσσαλονίκη, ταξιδεύει όσο πιο συχνά μπορεί στην Αθήνα για να είναι μαζί με τον αγαπημένο της. Μάλιστα πρόσφατα μετακόμισαν σε νέο σπίτι το οποίο διακόσμησαν μαζί.

    «Αυτό είναι το νέο σπίτι του Δημήτρη, μπορώ να πω και το δικό μου; Μπορώ να το πω, το σπίτι του Δημήτρη και το δικό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο που είχε δημοσιεύσει στα stories της, από την περίοδο της μετακόμισης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτές είναι οι 4 τεχνικές που κάνουν το σεξ πιο απολαυστικό για τις γυναίκες

    σως εσείς και ο σύντροφός σας να έχετε αποφασίσει...

    Αχαϊα: Μπείτε, πατήστε και υπογράψτε για να μην μπει λουκέτο στον οδοντωτό

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΩΤΟΥ-ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ...

    Τα γενέθλια του Μίλτου Τεντόγλου και η πράξη του που συγκίνησε τους πάντες

    Τον Αύγουστο του 2018, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, που...

    Δημοτικό Συμβούλιο Πάτρας: Ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης κατά της εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο

    Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε στην σημερινή του συνεδρίαση το...