Ιωάννα Τούνη: Στις Μαλδίβες με Αλεξάνδρου και τον γιό τους για τα γενέθλιά της

    Ημερομηνία:

    Τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη πλησιάζουν και αποφάσισε να τα γιορτάσει σε έναν εξωτικό προορισμό παρέα με τους πιο στενούς της ανθρώπους.
    «Για όποιον δε με ξέρει πολύ, με τα γενέθλιά μου έχω έρωτα… εμμονή. Φέτος έκανα το εξής, έκλεισα αεροπορικά και διαμονή για μένα και τους κολλητούς μου, τους πιο στενούς μου ανθρώπους, τους οποίους λατρεύω. Και σήμερα φεύγουμε ταξίδι» περιέγραψε η γνωστή influencer στους followers της.
    Μαζί της είναι φυσικά ο Δημήτρης Αλέξανδρου και ο γιος τους, τον οποίο φωνάζουν «νουνίτο». Στο μωράκι φαίνεται πως αρέσουν τα ταξίδια όπως και τα αεροπλάνα, αφού ταξιδεύει συχνά με τους γονείς του.
    Όπως αποκάλυψε σήμερα η Ιωάννα Τούνη, το μέρος που επέλεξε να γιορτάσει τα 30 της χρόνια, τα κλείνει στις 10 Αυγούστου, είναι οι Μαλδίβες!
    Η παρέα έφτασε εκεί το πρωί της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) και την περίμενε μια θερμή υποδοχή!

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ένας άντρας εξηγεί γιατί σταμάτησε να κάνει σεξ για έναν χρόνο – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ

    Τον Μάρτιο του 2018, έκοψα το σεξ. Αποφάσισα ότι δεν θα...

    Έξι τρόποι να καθαρίσετε τα λευκά σας sneakers (Βίντεο)

    Πώς θα διατηρήσετε τα sneakers σας λευκά; Εδώ και...

    Τα 5 ζώδια που είναι πολύ δύσκολο να τα καταλάβεις

    Κάθε άνθρωπος έχει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία...

    Περιστασιακό σεξ: Τι αποκαλύπτει για την αυτοεκτίμησή μας

    Παγιδευμένοι σε στερεότυπα μιας άλλης εποχής παραμένουν αρκετοί άνδρες...