Ιωάννα Τούνη – Της την «έπεσαν» στο Instagram για τις φωτογραφίες από το Ντουμπάι: «Εδώ ο κόσμος καίγεται…»

    Ημερομηνία:

    Στο Ντουμπάι βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη με την παρέα της, γεγονός που έκανε η ίδια γνωστό στα social media.

    Πιο συγκεκριμένα, η instagrammer, λίγες ώρες αφότου επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, ανάρτησε μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι της.

    Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών, στις οποίες η ίδια βρίσκεται σε πολύ υψηλά σημεία, ανάμεσα σε ουρανοξύστες και στη λεζάντα έγραψε: «219.5 μέτρα πάνω από το έδαφος🙄 Έχει κανείς υψοφοβία εδώ πέρα?»

    Πολλοί από τους ακόλουθούς της έσπευσαν να απαντήσουν στην ερώτηση, που τους απηύθυνε, όμως, υπήρξαν και χρήστες που επέκριναν την δημοσίευσή της.

    Εν μέσω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία, οι φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές της Ιωάννας Τούνη στο Ντουμπάι, φαίνεται να προκάλεσαν οργή σε κάποιους.

    Δείτε μερικά από τα σχόλια των χρηστών:

    sxolio1
    sxolio2
    sxolio3
    sxolio4
    sxolio5
    sxolio6
    sxolio7

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Black Friday 2025: Πού θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές στην Ελλάδα

    Ο Νοέμβριος έχει πλέον καθιερωθεί ως ο μήνας των...

    Οι «κολλημένες» βελόνες της Κεντροαριστεράς

    Σε όποιο κεντροαριστερό πηγαδάκι βρεθεί κανείς αυτές τις πρώτες...

    Πάτρα – ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ: Ξύλο μέχρι… και στην οδό Ερμού με κορίτσια! Σε ένα μήνα 15 περιστατικά βίας ανηλίκων

    Πραγματικό σοκ προκαλούν τα στοιχεία που αφορούν την παραβατικότητα...

    Το «τρίγωνο» που ενοχλεί την Άγκυρα: Τι κρύβει η «Νηρηίς» νότια της Κρήτης

    Με την Αθήνα να έχει αποτελέσει αφετηρία εξελίξεων στην Ανατολική...