Ιωάννα Τούνη: Το ποσό που πλήρωσε με την παρέα της σε εστιατόριο στους Αγίους Σαράντα

    Ημερομηνία:

    Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Αλβανία, μαζί με τρεις φίλους της και τον μικρό Πάρη.

    Η Ιωάννα Τούνη και η παρέα της έχουν ανεβάσει αρκετά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τις διακοπές τους στην Αλβανία. Πριν από λίγες ώρες ο καλός φίλος της influencer Steve Toumpas, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok.

    Σύμφωνα με το βίντεο, η επιχειρηματίας και η παρέα της παρήγγειλαν ορισμένα ποτά, ενώ από φαγητά δοκίμασαν και θαλασσινά και κρεατικά. Στο τέλος του βίντεο ο Steve Toumpas αποκάλυψε ότι: «Παιδιά 4 άτομα πληρώσαμε 204 ευρώ. 50 ευρώ το άτομο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σύγκρουση αξιών: Ο Ανδρουλάκης “ξεδόντιασε” το σύστημα Μητσοτάκη

    Του Γιώργου Καρβουνιάρη δημοσιογράφου, υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας, τ. μέλους Ν.Ε....

    Δεσπότης μπήκε στη φωτιά με το λείψανο της Αγίας Παρασκευής και το θαύμα έγινε!!!

    Τοῦ Μητροπολίτου Καστορίας Καλλινίκου. Τήν παραμονή τῆς ἑορτῆς τῆς ἁγίας...

    Θύμα κυνηγών για 35.000 λίρες έπεσε το λιοντάρι-σταρ Μπλόντι

    Αδίστακτοι κυνηγοί σκότωσαν το θρυλικό λιοντάρι Μπλόντι, όταν κατάφεραν να...

    15ΧΡΟΝΟΣ: Πρέπει να βρεθεί μόσχευμα ήπατος μέχρι αύριο! Θρίλερ στο Τορίνο – Τι λέει ο Ανδρέας Ηλιάδης

    Κρίσιμο είναι το επόμενο 48ωρο για τον 15χρονο Δημήτρη...