Ιωάννινα: Διασωληνωμένος 27χρονος μετά από τροχαίο με την μηχανή του

Ημερομηνία:

Με κρίσιμη κατάσταση και με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, 27χρονος μετά από τροχαίο που είχε το βράδυ της Κυριακής (09.02.2026).

PHILOXENIA

Το τροχαίο έγινε στην περιοχή Ανατολή Ιωαννίνων, όταν ο 27χρονος με καταγωγή από τη Ζάκυνθο, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκεί κρίθηκε απαραίτητη και η διασωλήνωσή του. Σύμφωνα με τους γιατρούς, τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται αρκετά κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του, μιας και τα τραύματά του είναι βαρύτατα. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το σοβαρό τροχαίο διερευνώνται από την τροχαία.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η αθέατη πλευρά του πολέμου στην Ουκρανία: Βασανιστήρια, βιασμοί, ακρωτηριασμοί και ηλεκτροσόκ, από 4 έως 82 ετών τα θύματα

Περισσότερες από 1.000 περιπτώσεις σεξουαλικής βίας έχουν καταγραφεί από...

Αχαϊα – Αλισσός: Kαθάρισε την παραλία η Πολιτική Προστασία του δήμου

Επιτυχημένη και άμεση ήταν η παρέμβαση καθαρισμού που πραγματοποιήθηκε...

Πλήρης επιβεβαίωση του flamis.gr: Συμφωνία στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ! “Τέλος” οι πλειστηριασμοί

Τo flamis.gr είχε γράψει πρώτο ότι θα γινόταν συμφωνία...