Ιωάννινα: Λύκος «μπήκε» στην πόλη και περπάτησε ανενόχλητος στον ποδηλατόδρομο- ΒΙΝΤΕΟ

Ημερομηνία:

Αναστάτωση προκάλεσε η εμφάνιση λύκου στον παραλίμνιο ποδηλατόδρομο των Ιωαννίνων, σε μικρή απόσταση από τον αστικό ιστό της πόλης, όπως γράφει το EpirusPost.

Το άγριο ζώο εντοπίστηκε μέρα μεσημέρι σε σημείο όπου καθημερινά κινούνται ποδηλάτες, αθλούμενοι και περαστικοί, χωρίς να δείχνει να ενοχλείται και να επηρεάζεται από την ανθρώπινη παρουσία.

Κάτοικοι που βρίσκονταν στην περιοχή κατέγραψαν το περιστατικό σε βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε γρήγορα στα κοινωνικά δίκτυα.

Στα πλάνα διακρίνεται ο λύκος να κινείται κατά μήκος του ποδηλατόδρομου με απόλυτη ηρεμία.

Σύμφωνα με κατοίκους, είναι η πρώτη φορά που λύκος εμφανίζεται σε τόσο κεντρικό σημείο, πολύ κοντά σε σπίτια και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, καθώς μέχρι σήμερα αντίστοιχες εμφανίσεις καταγράφονταν κυρίως σε ορεινές και δασικές περιοχές έξω από την πόλη.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Νότιο Πάρκο Πάτρας: Άθληση στη φύση χωρίς κόστος

Ο Δήμος Πατρέων και το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων, με...

Eρχεται το 400άρι στους συνταξιούχους

Στα 400 ευρώ ανέρχεται για το 2026 η ετήσια...

Πάτρα: Οι εφημερεύοντες γιατροί το Σαββατοκύριακο 78 Νοεμβρίου

7,8 Νοεμβρίου 2026 (από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7...

Release Athens 2027: Φέρνει στην Αθήνα τον Μπρους Ντίκινσον και επεκτείνεται στη Βουλγαρία

Ένας από τους καλύτερους ερμηνευτές χέβι μέταλ όλων των...