Ιωάννινα: Νεκρός ο αστυνομικός που είχε εξαφανιστεί – Εντοπίστηκε η σορός του

    Ημερομηνία:

    Στον 52χρονο αστυνομικό, του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί πριν από 17 ημέρες, ανήκει η σορός του άνδρα που βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα Ιωάννινα, μεταξύ των χωριών Μαζιά και Κρυόβρυση.

    Όλα ξεκίνησαν όταν κτηνοτρόφος που δραστηριοποιείται στην περιοχή εντόπισε έναν νεκρό άνδρα και αμέσως κάλεσε τις Αρχές.  Η σορός του άτυχου 52χρονου βρέθηκε σε θαμνώδη και δύσβατη περιοχή σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ένα αιχμηρό αντικείμενο.

    Η σορός του 52 χρόνου μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

    Από την έρευνα των αρχών σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει κάποια ένδειξη εγκληματικής ενέργειας, ενώ την ημέρα της εξαφάνισης έφερε μαζί του τον ατομικό οπλισμό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Οι γιατροι που εφημερεύουν το Σαββατοκύριακο

    Οι εφημερεύοντες ιατροί για τις 6 και 7 Δεκεμβρίου,...

    Δολοφονήθηκε στη φυλακή καθηγητής που βίασε 15χρονη

    Ο καθηγητής θα αποφυλακιζόταν το 2027 Πρώην καθηγητής στις ΗΠΑ...

    Μητέρα Ειρήνης Μουρτζούκου: «Μέχρι και λίγες μέρες πριν συλληφθεί η Ειρήνη έμενε με την μητέρα του Παναγιωτάκη»

    Νέες αποκαλύψεις για την φυλακισμένη για τον θάνατο τεσσάρων...

    Κουτσομπολεύουν Πατρινό επιχειρηματία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%cf%8d%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84/