Ιωάννινα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για επίθεση και απειλή εις βάρος 13χρονης σε παιδική χαρά

    Ημερομηνία:

    Σοβαρό περιστατικό σωματικής βλάβης και απειλής εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής 10 Νοεμβρίου 2024, στην οδό Γαριβάλδη, στα Ιωάννινα, με τη συμμετοχή ανηλίκων. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, δύο ημεδαποί, μια 13χρονη και ένας 15χρονος, συνελήφθησαν ύστερα από καταγγελία 13χρονης και της 41χρονης μητέρας της.

    Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 19:40, όταν η 13χρονη και ο 15χρονος, λόγω προσωπικών διαφορών με την παθούσα, απείλησαν τη σωματική της ακεραιότητα. Η 13χρονη φέρεται να κλώτσησε το πόδι του θύματος και αποπειράθηκε να της επιτεθεί ξανά, αλλά η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει. Η παθούσα αποκάλυψε επίσης ότι δύο μήνες νωρίτερα ο 15χρονος την είχε χτυπήσει με γροθιά στο πρόσωπο και την είχε απειλήσει με μαχαίρι, περιστατικό που δεν είχε καταγγείλει.
    Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη και του 72χρονου πατέρα του 15χρονου, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Σημειώνεται ότι ο πατέρας της 13χρονης νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ η μητέρα της αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας.

    Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία έχει διατάξει εξέταση της ανήλικης παθούσας. Μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, όλοι οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Μεγάλη χαρά στην οικογένεια του Αντώνη Κουνάβη – Μπράβο στη Ροδαλία!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85/

    Ισραήλ: Η επόμενη ημέρα για τους πολίτες μετά τον πόλεμο με το Ιράν

    Σχεδόν 12.000 Ισραηλινοί έμειναν άστεγοι από τους πυραύλους του Ιράν και χιλιάδες άλλοι...

    ΠΑΤΡΑ: Παναγιώτης Σίνος! Εφθασε τα 19.100 μόρια

    Παναγιώτης Σίνος του Σωτηρίου. Γιος πολύτεκνης οικογένειας. Λύκειο Θεμέλιο 19.100 μόρια «Είμαι...

    Ευρώπη: Ποιες χώρες και ποια επαγγέλματα δίνουν μέχρι και €140 000 τον μήνα

    Το Euronews Business παρουσιάζει νέα έρευνα για τις καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας σε...