Ιόνια Οδός – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Οδηγός επέστρεψε στα διόδια και δήλωσε ότι… ξέχασε την γυναίκα του στον δρόμο

    Ημερομηνία:

    Τα ξημερώματα της Δευτέρας (27.1.25) διερχόμενος οδηγός από τα διόδια Αγγελοκάστρου στην Ιόνια Οδό γύρισε για να δηλώσει ότι είχε ξεχάσει κάπου την γυναίκα του.

    Όπως μεταδίδει το synidisi.gr, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα πέρασε ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Αθήνα και ο οδηγός τα έκανε όλα σωστά, πλήρωσε, πήρε την απόδειξή του και έφυγε για τον προορισμό του.

    Οι εργαζόμενοι, αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία για το τι συμβαίνει και έβαλαν τον οδηγό να τους εξηγήσει πώς είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο.

    Όπως τους είπε, κάποια στιγμή η γυναίκα του, η οποία σε όλο το ταξίδι κοιμόταν, του ζήτησε να σταματήσει στην άκρη για να κάνει την «ανάγκη» της, αλλά εκείνος δεν την περίμενε να γυρίσει, έβαλε μπροστά κι έφυγε για Αθήνα.

    Μετά από λίγο (βάσει του χρόνου που χρειάστηκε να επιστρέψει στα διόδια), κοντά στην Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου, κατάλαβε ότι…κάτι έλειπε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης που… δανείζει με υψηλό επιτόκιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%bf-%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%ba%cf%84%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%af/

    Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι: Αντιδράσεις στη Βρετανία για τα συνθήματα του Bob Vylan κατά του Ισραήλ

    Η βρετανική κυβέρνηση «καταδίκασε έντονα» τα συνθήματα στο Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι από το ραπ...

    Το Γυμνάσιο Σαραβαλίου παρουσίασε την παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης» – ΦΩΤΟ

    Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Δήμου Πατρέων,...

    Από τη Δευτέρα 30 Ιουνίου οι εγγραφές και μετεγγραφές για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

    Ηλεκτρονική αίτηση μπορούν να καταθέτουν όσοι επιθυμούν να εγγραφούν,...