ΗΠΑ: 17χρονος πυροβόλησε θανάσιμα μια μαθήτρια σε λύκειο του Νάσβιλ και μετά αυτοκτόνησε

    Ημερομηνία:

    Ένας 17χρονος αυτοκτόνησε αφού πυροβόλησε θανάσιμα μια μαθήτρια σε λύκειο του Νάσβιλ την Τετάρτη, ανακοίνωσε η αστυνομία.

    Ο δράστης πιστεύεται ότι πυροβόλησε δύο μαθητές προτού αυτοπυροβοληθεί, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας, Εϊπριλ Γουέδερλι, η οποία δεν διευκρίνισε αν ο δράστης ήταν μαθητής.

    Ο εκπρόσωπος του MNPD, Ντον Άαρον, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι δύο άλλοι που τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς στο Λύκειο νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.

    Το σχολείο έχει περίπου 2.000 μαθητές και βρίσκεται σε μια γειτονιά του Νάσβιλ περίπου 10 μίλια (16 χιλιόμετρα) νοτιοανατολικά του κέντρου της πόλης.

    Οι υπεύθυνοι του σχολείου ζήτησαν από τους γονείς να μην πάνε στο λύκειο για να παραλάβουν τα παιδιά τους, αλλά σε κοντινό νοσοκομείο. Οι μαθητές πρόκειται να μεταφερθούν εκεί με λεωφορείο, καθώς απομακρύνθηκαν από το σχολείο από την αστυνομία.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 7 βραδινές συνήθειες των ανθρώπων που δεν έχουν αυτοπειθαρχία και κίνητρο

    Οι περισσότεροι θεωρούμε το ξεκίνημα της ημέρας ως το...

    Ντοματόσουπα με κριθαράκι και φακές: Μια συνταγή από την cucina povera

    Την αξία, τη θρεπτικότητα και τις μεσογειακές ρίζες της cucina povera, έφερε ξανά...
    Best Shop