ΗΠΑ: Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Μπάιντεν, θετικός ο σύμβουλός του

    Ημερομηνία:

    Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑΤζο Μπάιντεν, υποβλήθηκε σε τεστ  για τον κορωνοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό, αφού ένας από τους μελλοντικούς συμβούλους της προεδρίας, ο Σέντρικ Ρίτσμοντ, διαγνώστηκε πως έχει προσβληθεί από τον SARS-CoV-2, διαβεβαίωσε η εκπρόσωπος του Κέιτ Μπέντινγκφιλντ.

    Ο Ρίτσμοντ, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, είχε πάει μαζί με τον Μπάιντεν στην Τζόρτζια (νότια) όπου συμμετείχαν σε προεκλογικές εκδηλώσεις. Οι επαφές τους «έγιναν σε ανοικτό χώρο», οι δύο άνδρες «φόραγαν μάσκες», ενώ συνολικά η διάρκειά τους δεν ξεπέρασε «τα 15 λεπτά», σύμφωνα με την εκπρόσωπο.

    Ο Ρίτσμοντ δεν είχε στενή επαφή με τον επόμενο ένοικο του Λευκού Οίκου, όπως αυτή ορίζεται από τα ομοσπονδιακά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC), διευκρίνισε η Μπέντινγκφιλντ και συμπλήρωσε πως ο σύμβουλός του προέδρου θα τεθεί σε καραντίνα 14 ημερών, όπως και δύο άτομα με τα οποία είχε στενή επαφή, χωρίς όμως να διευκρινίσει τι θα πράξει ο Μπάιντεν. Το μόνο που ανέφερε είναι οτι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ θα εμβολιαστεί την προσεχή εβδομάδα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    O Αλκαράθ νέος βασιλιάς στο Australian Open, 3-1 σετ με ανατροπή τον Τζόκοβιτς

    Τεράστιος Αλκαράθ, κατέκτησε το πρώτο του Australian Open, 3-1...

    Πάτρα: Τα βραβεία του 18ου Μώμου

    Με ιδανικό τρόπο ολοκληρώθηκε το 18ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών...

    Υπόθεση Έπσταϊν: Γυναίκα ισχυρίζεται ότι στάλθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο για ερωτική συνεύρεση με τον Άντριου

    Μια δεύτερη γυναίκα ισχυρίζεται ότι στάλθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο...

    Διπλή τραγωδία στην Αττάλεια: Δύο πολύνεκρα τροχαία μέσα σε λίγη ώρα – 16 νεκροί και 30 τραυματίες

    Δύο τραγωδίες στην Τουρκία, αφήνουν πίσω τους 16 νεκρούς και...