ΗΠΑ: Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Μπάιντεν, θετικός ο σύμβουλός του

    Ημερομηνία:

    Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑΤζο Μπάιντεν, υποβλήθηκε σε τεστ  για τον κορωνοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό, αφού ένας από τους μελλοντικούς συμβούλους της προεδρίας, ο Σέντρικ Ρίτσμοντ, διαγνώστηκε πως έχει προσβληθεί από τον SARS-CoV-2, διαβεβαίωσε η εκπρόσωπος του Κέιτ Μπέντινγκφιλντ.

    Ο Ρίτσμοντ, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, είχε πάει μαζί με τον Μπάιντεν στην Τζόρτζια (νότια) όπου συμμετείχαν σε προεκλογικές εκδηλώσεις. Οι επαφές τους «έγιναν σε ανοικτό χώρο», οι δύο άνδρες «φόραγαν μάσκες», ενώ συνολικά η διάρκειά τους δεν ξεπέρασε «τα 15 λεπτά», σύμφωνα με την εκπρόσωπο.

    Ο Ρίτσμοντ δεν είχε στενή επαφή με τον επόμενο ένοικο του Λευκού Οίκου, όπως αυτή ορίζεται από τα ομοσπονδιακά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC), διευκρίνισε η Μπέντινγκφιλντ και συμπλήρωσε πως ο σύμβουλός του προέδρου θα τεθεί σε καραντίνα 14 ημερών, όπως και δύο άτομα με τα οποία είχε στενή επαφή, χωρίς όμως να διευκρινίσει τι θα πράξει ο Μπάιντεν. Το μόνο που ανέφερε είναι οτι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ θα εμβολιαστεί την προσεχή εβδομάδα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συντάξεις: Αναμονή έως δύο χρόνια λόγω διαδοχικής ασφάλισης

    Η διαδοχική ασφάλιση αφορά άτομα που έχουν εργαστεί και έχουν ασφαλιστεί...

    Σοκ για μάνα στην Πάτρα! Βρήκε την κόρη της σχεδόν σε κώμα

    Σοκ για μητέρα στην Πάτρα. Βρήκε την 53χρονη κόρη...

    Πάτρα: Επιασαν και τον αδελφό γνωστού από τον χώρο της νύχτας!

    Ηχηρό μήνυμα με ξεκάθαρους αποδέκτες από την Ασφάλεια Πατρών,...

    Πάτρα: Δείτε ποιο κτίριο της Πάτρας θα αναπλάσει η εταιρεία στην οποία συμμετέχει ο Αντετοκούνμπο – φωτο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%cf%84%ce%af%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%b1/