ΗΠΑ: Δασκάλα έκανε σεξ με μαθητές της πριν από το μάθημα – Τους οδηγούσε σε πάρκο κοντά στο σχολείο

    Ημερομηνία:

    Η Λάουρα Ντάνκερ, 31 ετών, δήλωσε ένοχη για δύο κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης, καθώς μετέφερε μαθητές της σε ένα πάρκο για να κάνουν σεξ το πρωί.

    Η δασκάλα γυμνασίου στο Οχάιο, που ομολόγησε ότι είχε σεξουαλική επαφή με μαθητές της, καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών. Σύμφωνα με την εφημερίδα “WEWS” στο Κλίβελαντ, η δασκάλα Λάουρα Ντάνκερ είχε προηγουμένως κατηγορηθεί για έξι κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης μαθητών της. Οι εισαγγελείς είπαν ότι πήρε έναν μαθητή και μετά τον οδήγησε σε ένα πάρκο όπου έκαναν σεξ. Οι αρχές ισχυρίστηκαν ότι είχε επίσης σεξουαλικές σχέσεις και με άλλον μαθητή στο σπίτι της.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    “Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να είναι πρότυπα για τους μαθητές και τις κοινότητές που υπηρετούν”, δήλωσε ο εισαγγελέας Μιχαήλ Ο’Μάλεϊ. «Εκμεταλλεύτηκε αυτούς τους μαθητές και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες» πρόσθεσε.

    Η 31χρονη παραιτήθηκε το 2019, αμέσως μετά τη σύλληψή της. Είχε σχέσεις με τους δύο μαθητές από το 2018 μέχρι το 2019. Συνήθιζε να κάνει σεξ μαζί τους πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα στο σχολείο, ενώ εκτός από το πάρκο, έκαναν σεξ και στο σπίτι της αλλά και στο αυτοκίνητό της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...