ΗΠΑ: Ένοχος για τρία κακουργήματα ο Χάντερ Μπάιντεν

    Ημερομηνία:

    Ένοχος κρίθηκε ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του πρόεδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, από το ομοσπονδιακό δικαστήριο του Γουίλμινγκτον και για τις 3 κατηγορίες κακουργημάτων που τον βαραίνουν.

    Συγκεκριμένα ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν,  καταδικάστηκε και για τις τρεις κατηγορίες κακουργημάτων που σχετίζονται με την αγορά και την κατοχή όπλου ενώ ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη.

    Η απόφαση αυτή είναι ιστορική, καθώς για πρώτη φορά καταδικάζεται το παιδί ενός ενεργεία προέδρου των ΗΠΑ, όπως είναι ο Τζο Μπάιντεν.

    Ο Χάντερ Μπάιντεν μετά την έκδοση της ετυμηγορίας, αγκάλιασε τη σύζυγό του και μίλησε με τους δικηγόρους του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Διαδηλώσεις στο Ισραήλ: Έκλεισαν κεντρικές λεωφόρους στο Τελ Αβίβ – Προσευχή για τους ομήρους στο Τείχος των Δακρύων

    Μία ημέρα πανεθνικών κινητοποιήσεων ξεκίνησε στο Ισραήλ με διαδηλωτές να μπλοκάρουν...

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός Ριώτης ψαροντουφεκάς

    Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον αιφνίδιο θάνατο...

    ΘΕΜΗΣ ΜΠΑΚΑΣ: Μια νέα αναδιανομή ως κοινωνική προτεραιότητα

    Του Θέμη Μπάκα   Η λέξη «αναδιανομή» κουβαλάει ένα βάρος ιστορικό...

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΟΥΜΠΗΣ: Το εμπόριο ασφυκτιά – ώρα να μιλήσουμε ξεκάθαρα

    Οι έμποροι και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε όλη την...