ΗΠΑ και Βρετανία βομβαρδίζουν θέσεις των Χούθι στην Υεμένη

    Ημερομηνία:

    Σειρά αεροπορικών βομβαρδισμών στοχοποίησε τοποθεσίες στις επαρχίες Αμράν και Σαάντα της Υεμένης, μετέδωσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μασίρα, το οποίο πρόσκειται στο κίνημα των ανταρτών Χούθι, αποδίδοντας τα πλήγματα στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και της Βρετανίας.

    Οι ΗΠΑ ισχυρίζονται ότι η επίθεση είχε στόχο μια σειρά από εγκαταστάσεις αποθήκευσης όπλων σε τουλάχιστον τρεις τοποθεσίες. Αυτές οι εγκαταστάσεις πιστεύεται ότι είναι εκεί όπου οι Χούτι στεγάζουν προηγμένα συμβατικά όπλα που χρησιμοποιούνται για να στοχεύουν πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα και στον Κόλπο του Άντεν.

    GLEARNET
    Φλίγκος

    Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη νύχτα αεροπορικών βομβαρδισμών των ΗΠΑ στην Υεμένη.

    Τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, επλήγησαν αποθήκες προηγμένων όπλων των Χούθι, επιβεβαίωσε ανώτερος αξιωματούχος του αμερικανικού Πενταγώνου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γύρω-γύρω «Πάτρα 2025» και στη μέση «Μαρκάτια»

    Άρθρο του Πέτρου Ψωμά, επικεφαλής του σπιράλ, για την...

    Πάνος Ρούτσι: Αναβάλλεται για την ερχόμενη εβδομάδα η εκταφή του γιου του

    Αναβολή για την ερχόμενη εβδομάδα πήρε η διαδικασία εκταφής...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρή 28χρονη έγκυος που νοσηλευόταν

    Bαθιά θλίψη στην Άρτα για τον θάνατο μιας 28χρονης...