ΗΠΑ : Συνελήφθη η γυναίκα που κατηγόρησε ψευδώς τον γιο του Keyon Harrold για κλοπή

    Ημερομηνία:

    H Miya Ponsetto, η 22χρονη που επιτέθηκε στον γιο του βραβευμένου με Grammy μουσικό της τζαζ, Keyon Harrold, κατηγορώντας τον το έκλεψε το κινητό της, συνελήφθη από την αστυνομία, καταδιώκοντάς την για… μια ώρα.

    Οι αστυνομικοί του νομού Βεντούρα συντονίστηκαν με το αστυνομικό τμήμα της πόλης της Νέας Υόρκης για τη σύλληψη της Miya Ponsetto, με την κατηγορία του φυγά.

    Ένας εκπρόσωπος για τον σερίφη της κομητείας Ventura δήλωσε στο NBC News την Πέμπτη ότι η Ponsetto δεν σταμάτησε το αυτοκίνητό της αφού οι άντρες της αστυνομίας της ζητούσαν να συνεργαστεί, μέχρι να φτάσει στο σπίτι της.

    Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την Ponsetto μέσα από το όχημα, λέγοντας ότι αντιστέκεται στη σύλληψη ενώ αρνήθηκε να βγει από το αυτοκίνητο.

    Σημειώνεται ωστόσο ότι δεν είναι σαφές για τι κατηγορεί η Ponsetto.

    Τι είχε συμβεί

    GLEARNET

    Ο Keyon Harrold είχε δημοσιεύσει τον Δεκέμβριο ένα βίντεο, στο οποίο μια άγνωστη γυναίκα κατηγορεί ψευδώς τον διάσημο καλλιτέχνη και τον έφηβο γιο του σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης για κλοπή του κινητού τηλεφώνου της.

    Το βίντεο δείχνει μια γυναίκα που φορά μάσκα και κινείται πίσω από τον διευθυντή του ξενοδοχείου να επιτίθεται φραστικά στον Harrold και τον γιο του, τον Keyon Junior.

    Ο διευθυντής ζητά από το αγόρι να δείξει στη γυναίκα το κινητό από την τσέπη του.

    Όπως υποστηρίζει ο Harrold, η εν λόγω κυρία που ήταν επισκέπτης του ξενοδοχείου, ενώ η ίδια είπε ότι έκανε check out στις 23 Δεκεμβρίου, ήρθε απέξω.

    Ο Harrold ανέφερε ότι τελικά το τηλέφωνο της γυναίκας επεστράφη από έναν οδηγό της Uber. 

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έπιασαν τον δολοφόνο 16χρονης στο Λονγκ Άιλαντ 40 χρόνια μετά το έγκλημα – Πώς τον συνέλαβαν χάρη σε ένα… καλαμάκι

    Στην εξιχνίαση του βιασμού και της δολοφονίας μιας 16χρονης κοπέλας το...

    Η Χάλι Μπέρι δείχνει πώς είναι το σώμα της στα 59 της χρόνια – Η φωτογραφία με μπικίνι

    Στα 59 της χρόνια η Χάλι Μπέρι δεν διστάζει να φορέσει...

    Τροχαίο δυστύχημα στην Ευρυτανία: Τζιπ έπεσε σε γκρεμό – Νεκρός ένας 75χρονος

    Τροχαίο δυστύχημα με έναν  νεκρό και έναν τραυματία συνέβη το...