ΗΠΑ: Συνελήφθη ύποπτος για πενταπλή δολοφονία στο Τέξας – Δείτε βίντεο

    Ημερομηνία:

    Ο άνδρας τον οποίο βαραίνουν υποψίες στο Τέξας πως δολοφόνησε πέντε ανθρώπους επειδή απλά διαμαρτυρήθηκαν για τον θόρυβο που έκανε το τουφέκι εφόδου του συνελήφθη και προφυλακίστηκε χθες Τρίτη, μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

    Ο ύποπτος, Μεξικανός υπήκοος που κατονομάστηκε ως Φρανσίσκο Οροπέσα, τέθηκε υπό κράτηση, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, επικαλούμενο δυο πηγές του στην αστυνομία.

     

    Κατηγορείται πως άνοιξε πυρ τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο μέσα σε σπίτι στο Κλίβλαντ, κοντά στο Χιούστον, σκοτώνοντας πέντε ανθρώπους, που ήταν όλοι από την Ονδούρα, ηλικίας 9 ως 31 ετών.

    Ο 38χρονος συνελήφθη στην πόλη Κατ εντ Σουτ της πολιτείας Τέξας, που απέχει λιγότερα από 30 χιλιόμετρα από τον τόπο της σφαγής, διευκρίνισε ο εισαγγελέας την κομητείας Σαν Τζασίντο, ο Τοντ Ντίλον, στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Ο άνδρας είχε απελαθεί από τις ΗΠΑ τέσσερις φορές από το 2009.

    Πάνω από 250 αστυνομικοί, τοπικοί και ομοσπονδιακοί, αναζητούσαν εδώ και μέρες τον ύποπτο στην πολιτεία αυτή του αμερικανικού Νότου, όπου τα όπλα αφθονούν.

    Οι αρχές προσέφεραν αμοιβή 80.000 δολαρίων για κάθε πληροφορία που θα επέτρεπε να εντοπιστεί αυτό το «τέρας», όπως τον χαρακτήρισε ο Τζέιμς Σμιθ, πράκτορας της ομοσπονδιακής αστυνομίας (FBI).

    Το FBI αναμενόταν να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θρίλερ στο “Δημορηγόπουλο”! Εβγαλαν άνδρα από τη θάλασσα! Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

    Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε λουόμενος που κινδύνεψε να πνιγεί στην...

    Στην Επίδαυρο ο Ιάσων Φωτήλας

    Δεν είναι μόνο τα υπουργικά καθήκοντα που «τραβάνε» τον...

    Η Ειρήνη Μουρτζούκου έστειλε εξώδικο στη μητέρα του Παναγιωτάκη

    Την μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη στοχοποιεί ευθέως η Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο...

    Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το σπουδαίο φιλικό προετοιμασίας με την Ίντερ

    Ένα δυνατό “τεστ” θα δώσει ο Ολυμπιακός στην καλοκαιρινή του προετοιμασία!...