ΗΠΑ: «Ξεχρέωσα τις σπουδές μου παριστάνοντας την οπαδό του Τραμπ» – Νεαρή έβγαλε 150 χιλιάδες δολάρια

    Ημερομηνία:

    Η πολιτική είναι μία ευαίσθητη και προσωπική υπόθεση. Ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων όμως, υπάρχει η τάση οι άνθρωποι να αγαπούν μια καλή λυπητερή ιστορία.

    Αυτό φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε η γνωστή στο διαδίκτυο ως Princess Q ή @chckpeas και τελικά, απέδωσε πολλά.

    Η κίνησή της χαρακτηρίστηκε ως η «απάτη της χρονιάς»

    Φλίγκος

    Η νεαρή αποκάλυψε πως μπόρεσε να ξεπληρώσει το χρέος της στο κολέγιο, αφού συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες δολάρια σε δωρεές προσποιούμενη την υποστηρίκτρια του MAGA, το Make America Great Again» ένα προεκλογικό σύνθημα που χρησιμοποιείται στην αμερικανική πολιτική και έγινε δημοφιλές από τον Ντόναλντ Τραμπ.

    Η απάτη

    GLEARNET

    Όλα ξεκίνησαν με μία απλή δήλωση: «Δεν θέλω να κρύβομαι άλλο ως μαύρη υποστηρίκτρια του Τραμπ».

     

    Ισχυρίστηκε μάλιστα, πως οι γονείς της «αρνήθηκαν να πληρώσουν τα δίδακτρα του πανεπιστημίου της» αφού εμφανίστηκε ως υποστηρίκτρια του Ντόναλντ Τραμπ.

     

    «Δεν θα κρύβομαι άλλο, η Αριστερά μας έχει κάνει να αισθανόμαστε ότι εμείς οι μαύροι ρεπουμπλικάνοι πρέπει να κρυβόμαστε!!! αλλά όχι πια!!! #BlacksForTrump #WalkAway #maga», έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας της ενώ φορούσε ένα καπέλο με το Make America Great Again.

    Λίγο αργότερα, ορισμένοι οπαδοί του Τραμπ έδειξαν την υποστήριξή τους στο διαδίκτυο, γεγονός που ώθησε την Quran να γράψει περισσότερα.

     

    Στη συνέχεια, μοιράστηκε έναν σύνδεσμο GoFundMe και ζήτησε δωρεές, προσθέτοντας: «Αν το βρείτε μέσα στην καρδιά σας να βοηθήσετε αυτή τη νεαρή, μαύρη ρεπουμπλικανή να πληρώσει για το σχολείο, θα το εκτιμούσαμε».

    Η νεαρή κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 150.000 δολάρια περίπου.

    Η αποκάλυψη

    Αφού όμως συγκέντρωσε ένα σωρό δωρεές, η Quran δήλωσε στο περιοδικό Elle ότι όλα αυτά ήταν ψέματα, και ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν καθόλου οπαδός του Τραμπ, με την κίνησή της να χαρακτηρίζεται τότε ως η «απάτη της χρονιάς».

    Τώρα, η ιστορία της έγινε ξανά viral, αφού κάποιος στο X, πρώην γνωστό ως Twitter, μοιράστηκε εκ νέου τις παλιές της αναρτήσεις.

    Και εν μέσω της επανεμφάνισής της, η Quran αποκάλυψε πόσο επικερδές ήταν πραγματικά το πλέον viral tweet της.

     

    Ισχυρίστηκε ότι τα χρήματα τη βοήθησαν να τελειώσει τη σχολή της χωρίς χρέη, να μετακομίσει στο Λος Άντζελες και να ξεκινήσει την καριέρα της.

    Σύμφωνα με το Elle, η νεαρή κοπέλα ισχυρίστηκε πως ο λόγος που έκαμε αυτήν την απάτη ήταν επειδή ήθελε να τραβήξει την προσοχή στις εκλογές του 2018.

    «Η ψηφοφορία πλησιάζει, οπότε ήθελα να υπενθυμίσω στον κόσμο ότι οι Ρεπουμπλικάνοι είναι ηλίθιοι και δεν θα έπρεπε να έχουν πια την πλειοψηφία», ανέφερε.

    Πρόσθεσε ότι η αρχική της ανάρτηση είχε σκοπό να κάνει «πλάκα», εξηγώντας πως ‘ηθελε να κοροϊδέψει μία άλλη μαύρη κοπέλα που έγραψε ότι δήλωνε μαύρη υποστηρίκτρια του Τραμπ.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι πληγές που άφησε η χούντα στην οικονομία

    Επιβιώνει ακόμα στις μέρες μας η προπαγάνδα ότι η...

    ΠΑΤΡΑ: Επεσε “βόμβα” στον πεζόδρομο Μαιζώνος! ΔΕΙΤΕ ΤΑ “ΛΟΥΚΕΤΑ” – φωτο

    Τα ξενοίκιαστα του νέου πεζόδρομου Μαιζώνος! Περπατώντας στον πεζόδρομο της...

    Η Αχαΐα μπροστά στο φάσμα της λειψυδρίας: Αντοχές, προκλήσεις και η ανάγκη για ένα νέο υδατικό παράδειγμα

    Του Νίκου Μαραχώρη Η Ελλάδα εισέρχεται πλέον σε μια φάση...

    Πανεπιστήμιο Πατρών: Πότε θα είναι έτοιμα τα πρώτα 102 δωμάτια στην Φοιτητική Εστία

    Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας ενημέρωσε  περιχαρής,...