Ιππασία: Προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού η Ιόλη Μυτιληναίου 20 χρόνια μετά τη μητέρα της

    Ημερομηνία:

    Πολύ μεγάλη στιγμή κι επιτυχία για την ελληνική ιππασία, καθώς η Ιόλη Μυτιληναίου εξασφάλισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το προσεχές καλοκαίρι, στην υπερπήδηση εμποδίων της ιππασίας.

    Η Ελληνίδα αμαζόνα συγκέντρωσε την απαραίτητη βαθμολογία στο ολυμπιακό ranking list που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου και εξασφάλισε για τα ελληνικά χρώματα μια από τις δύο θέσεις από το Group C που δίνουν πρόκριση στο ατομικό της υπερπήδησης εμποδίων.

    Μάλιστα, η 25χρονη πρωταθλήτρια Ελλάδας του 2017 συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, αφού η μητέρα της, Χάνα Μυτιληναίου, είχε συμμετάσχει με τα ελληνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ξανά στην ιππασία.

    Οι Αγώνες της Αθήνας ήταν οι τελευταίοι με ελληνική συμμετοχή στο συγκεκριμένο άθλημα μέχρι η Ιόλη Μυτηλιναίου να πάρει μία ιστορική πρόκριση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 9 φράσεις που λένε συχνά οι άνθρωποι όταν είναι βαθιά δυστυχισμένοι στις σχέσεις τους

    Όλες οι σχέσεις έχουν τα προβλήματα και τα σκαμπανεβάσματά...

    Αρωματικές κρέμες και αριστοκρατικά ρυζόγαλα: Ένα ανθολόγιο θαλπωρής

    Το ρυζόγαλο και η κρέμα είναι επιδόρπια για κυριακάτικα απογεύματα. Όχι,...

    Γίνεται να ανέβεις στο Έβερεστ με κοντομάνικο; Το σημείο που έχει +35

    Γίνεται να ανέβεις στο Έβερεστ με κοντομάνικο;! Μάλλον όχι,...

    Τρεις μύθοι για τη γυναικεία ερωτική ευχαρίστηση

    Οταν πρόκειται για το σεξ, υπάρχει παντού παραπληροφόρηση, αλλά κανένας...