Ηράκλειο: Στη φυλακή ο σύντροφος της μητέρας για την κακοποίηση της 3χρονης – Ελήφθη DNA, τι υποστηρίζει

    Ημερομηνία:

    Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αρχές για το 3χρονο κοριτσάκι, που φέρεται να έπεσε θύμα κακοποίησης από τον σύντροφο της μητέρας του, στο Ηράκλειο Κρήτης. Η μητέρα της ανήλικης κατηγορείται για συνέργεια.

    Ο 23χρονος Παλαιστίνιος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας, ενώ η 21χρονη μητέρα αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

    Από την πλευρά της, η μητέρα του κοριτσιού φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

    Δείγμα DNA για το ενδεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, η αρμόδια ανακρίτρια εξέδωσε διάταξη με την οποία ελήφθη γενετικό υλικό από τον 23χρονο Παλαιστίνιο, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού.

    Ο 23χρονος, που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία κατ’ εξακολούθηση με την μορφή της μεθοδευμένης πρόκλησης έντονου σωματικού πόνου, επικίνδυνης για την υγεία, σε βάρος ανήλικου θύματος και η 21χρονη Ελληνίδα μητέρα του παιδιού, που κατηγορείται για  συνέργεια στην ανωτέρω πράξη και έκθεση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, από την πλαϊνή πόρτα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας.

    Παρόντες στο δικαστήριο ήταν η προγιαγιά και ο προπαππούς του παιδιού, που δηλώνουν σοκαρισμένοι, μην έχοντας ιδέα για όσα συνέβαιναν.

    Το κλίμα όμως στα δικαστήρια ήταν εκρηκτικό λόγω και της παρουσίας συγγενών του βιολογικού πατέρα του παιδιού, οι οποίοι ρωτούσαν με αγωνία για το παιδί και έδειχναν άγριες διαθέσεις για τον Παλαιστίνιο.

    Σοκαρισμένος ο πατέρας του κοριτσιού – Επιθυμεί την επιμέλειά του

    Στα δικαστήρια βρέθηκε και ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, ο οποίος εξέφρασε την οργή του αλλά και την επιθυμία του, προκειμένου να αναλάβει εκείνος την επιμέλεια του κοριτσιού. Από την πλευρά του, ο παππούς – πατέρας της 21χρονης μητέρας – εξέφρασε την πεποίθηση ότι ήταν ο Παλαιστίνιος που κακοποίησε το παιδί, όσο η κόρη του απουσίαζε στη δουλειά.

    Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει το παιδί στην οικογένεια, εκτιμώντας ότι μπορεί να διασφαλιστεί το απαραίτητο περιβάλλον για το κοριτσάκι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Δύο ασθενοφόρα στην Βότση – Πεσμένα άτομα στο έδαφος – φωτο

    Διπλό συμβάν στην οδό Ρήγα φεραίου και Βότση στις...

    Κολοράντο: 18χρονος βρέθηκε νεκρός σε καμινάδα επτά χρόνια μετά την εξαφάνισή του

    Σοκ εξακολουθεί να προκαλεί η υπόθεση του Τζόσουα Μάνταξ, του...

    Σκάνδαλο στην ιταλική μόδα: Έρευνες για εκμετάλλευση Κινέζων εργατών στις Gucci, Versace και άλλες εταιρείες

    Δεκατρείς μεγάλες εταιρείες ειδών πολυτελείας, όπως οι Gucci, Versace...

    Δείτε εντυπωσιακές φωτο: Πώς στολίστηκε η Καλαμάτα για τα Χριστούγεννα

    Τις φωτογαφίες ανέβασε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος...