Ηράκλειο: Στις φυλακές της Τρίπολης ο 66χρονος λυράρης – Κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου

    Ημερομηνία:

    Στις φυλακές της Τρίπολης θα βρεθεί ο 66χρονος λυράρης από την Κρήτη που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία ανήλικου αγοριού.

    Σύμφωνα με το cretalive.gr οι αρχές αποφάσισαν την μεταφορά σε φυλακές εκτός Κρήτης του 66χρονου λυράρη, που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε ανήλικο αγόρι στο Ηράκλειο. Έτσι αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Τρίπολης.

    Ο 66χρονος λυράρης την περασμένη Παρασκευή (31.3.2023) απολογήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την άμεση προφυλάκισή του.

    Τρία τουλάχιστον άτομα όπως γράφει το newsit.gr, μεταξύ των οποίων και ένας γιατρός, φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με τον ανήλικο, ενώ αναζητούνται δύο ακόμα άτομα που όπως έχει καταγγείλει το παιδί, ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανακάμπτει η Ελλάδα, αλλά με επενδυτικό κενό 18 δισ. ευρώ ετησίως από την Ευρώπη

    Εντυπωσιακή επενδυτική ανάκαμψη με αύξηση 45% τα τελευταία πέντε χρόνια...

    Ο Φωτήλας στην Παναχαϊκή

    Εγραψε ο υφυπουργός Πολιτισμού Ιάσων Φωτήλας: Είχα τη χαρά να...

    Τα μηνύματα Μητσοτάκη από το υπουργικό με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Οι αποφάσεις και τα επόμενα βήματα

    Λαμβάνοντας το Σάββατο τις αποφάσεις του για τους αντικαταστάτες του...

    ΠΑΤΡΑ: Γιγαντοπανό απέναντι από την Αστυνομία – ΦΩΤΟ

    Εγραψαν οι γυναίκες ενάντια στην πατριαρχία: Γιγαντοπανό στην πλατεία...