Ιράν: Θανατική ποινή σε 4 καταδικασθέντες για διανομή νοθευμένων ποτών – Πέθαναν 17 άτομα

    Ημερομηνία:

    Στην εσχάτη των ποινών καταδίκασε ιρανικό δικαστήριο τέσσερις άνδρες που κρίθηκαν ένοχοι για παρασκευή και διανομή νοθευμένων αλκοολούχων ποτών, τα οποία προκάλεσαν τον θάνατο 17 ανθρώπων στην επαρχία Αλμπόρζ, μετέδωσε χθες Τρίτη το πρακτορείο ειδήσεων Mizan.

    Συνολικά 208 άνθρωποι δηλητηριάστηκαν τον Ιούνιο στην Αλμπόρζ λόγω κατανάλωσης νοθευμένων αλκοολούχων ποτών. Δεκαεπτά εξ αυτών έχασαν τη ζωή τους.

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι καταδικασθέντες αγόρασαν παράνομα αιθανόλη που προοριζόταν για βιομηχανική χρήση. Τη χρησιμοποίησαν για να παρασκευάσουν αλκοολούχα ποτά, τα οποία διένειμαν στη συγκεκριμένη επαρχία του βόρειου Ιράν.

    Εκτός των τεσσάρων καταδικασθέντων σε θάνατο, σε άλλους επτά κατηγορούμενους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης 1-5 ετών για την ίδια υπόθεση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γόνος πλούσιας οικογένειας δολοφόνησε με κουζινομάχαιρο τη σύντροφό του γιατί τον κατηγόρησε ότι της μετέδωσε αφροδίσιο νόσημα

    Ένοχος κρίθηκε ένας 26χρονος για την άγρια δολοφονία με κουζινομάχαιρο της 31χρονης συντρόφου...

    Εκτελέστηκε στη Φλόριντα με ένεση τριών ναρκωτικών 58χρονος για τη δολοφονία γυναίκας το 1989

    Πενηνταοκτάχρονος καταδικασμένος στην εσχάτη των ποινών για τον φόνο τριαντατριάχρονης το...

    Στα χέρια της ΕΛΑΣ οι δύο δράστες για το μαχαίρωμα 14χρονου στον Χολαργό: Παραδόθηκε ο ένας, συνελήφθη ο άλλος

    Παραδόθηκε ο ένας από τους δύο νεαρούς που κατηγορούνται...