Ηρώ: Με θεωρούν πολύ μεγάλη για τη Eurovision, θα μπορούσα όμως να την υποστηρίξω πολύ καλά

    Ημερομηνία:

    Η Ηρώ έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη Eurovision.

    Η τραγουδίστρια έδωσε μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αναφέρθηκε αρχικά, στον γιο της.

    «Μετά από πολύ καιρό θα βγάλω επιτέλους ολοκληρωμένο άλμπουμ. Ο γιος μου ακούει τα πάντα, είναι πολύ ψαγμένος στη μουσική. Όταν έκανα τον γιο μου ήταν ταμπού, ακούστηκαν χίλιες κοτσάνες. Ειδικά ο “κίτρινος” τύπος έγραφε απίθανα πράγματα. Ο γιος μου δεν ένιωσε ποτέ την έλλειψή μου, ήμουν όλη μέρα μαζί του. Η ζωή μου χρωστάει δεκάδες ώρες ύπνου», είπε χιουμοριστικά.

    Στη συνέχεια, μίλησε για τη Eurovision και για την αλλαγή στον τρόπου που γίνεται η ψηφοφορία.

    «Είναι ωραία η αλλαγή με την ψηφοφορία του κοινού. Τότε που είχα πάει εγώ, τα τηλέφωνα… έμπαζαν νερά. Έχω κάποιες αναστολές για το μουσικό κριτήριο του κόσμου. Η Αλέκα Κανελλίδου μου είπε να στείλω στη Eurovision. Το τραγούδι ήρθε δεύτερο με διαφορά 17 ψήφων, κάτι έπαιξε εκεί. Δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου αν είχα πάει στη Eurovision», σημείωσε.
    Τέλος, ανέφερε πως κατά τη γνώμη της θα μπορούσε να βρεθεί στον διαγωνισμό τραγουδιού, παρά τα σχόλια για την ηλικία της.

    «Με θεωρούν πολύ μεγάλη για τη Eurovision, θα μπορούσα όμως να την υποστηρίξω πολύ καλά. Η Eurovision είναι περισσότερο γιορτή και λιγότερο μια ανάδειξη νέων φωνών», είπε κλείνοντας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    215 διακομιδές ασθενών από τον Πύργο στα νοσοκομεία της Πάτρας σε ένα μήνα – Ρίο: 39 ασθενείς επί τρεις ημέρες ήσαν στα ράντζα!

    Σε ανακοίνωση της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας στηλιτεύεται η...

    Γιατί δεν πρέπει να αποθηκεύουμε το ελαιόλαδο κάτω από τον νεροχύτη

    Το ελαιόλαδο αποτελεί ένα αγαπημένο υλικό, γνωστό για τη γεύση, τη θρεπτική...

    Νέα απάτη με παράνομες συνταγογραφήσεις 12 εκατ. ευρώ, στο στόχαστρο 30 γιατροί και 62 φαρμακεία

    Εκτεταμένο κύκλωμα παράνομων συνταγογραφήσεων, ύψους περίπου 12 εκατ. ευρώ, αποκάλυψαν...

    ΣΟΚ! Στο Γυμνάσιο Παραλίας έγινε η σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης! Τι είπαν οι γονείς της

    Σοβαρότατες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση βιασμού 12χρονης στην Πάτρα,...