Ισημερινός: Πέθανε η γυναίκα που είχε «ξυπνήσει» μέσα στο φέρετρο την ώρα της κηδείας της

    Ημερομηνία:

    Το υπουργείο Υγείας του Ισημερινού επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή του ότι η Μπέλα Μοντόγια πέθανε από ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο αφότου πέρασε μια εβδομάδα στην εντατική. Πρόσθεσε ότι ήταν υπό «διαρκή επιτήρηση», αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιατρική έρευνα γύρω από την υπόθεση, σύμφωνα με τον Guardian.

    Δείτε βίντεο από τη στιγμή όπου «ξύπνησε» η γυναίκα κατά τη διάρκεια της αγρυπνίας στη μνήμη της

    Ecuadorian woman revives at her wake after being declared dead

     

    Ο γιος της, είπε ότι δεν έχει λάβει ακόμη καμία αναφορά από τις αρχές σχετικά με την ιατρική εξήγηση του τι συνέβη, ενώ, παράλληλα προειδοποίησε ότι τα πράγματα «δεν πρόκειται να μείνουν έτσι». Πρόσθεσε ότι η αδερφή της νεκρής γυναίκας παραπονέθηκε επίσημα για το περιστατικό, προσπαθώντας να εντοπίσει αρχικά τον γιατρό που την κήρυξε νεκρή.

    Η σορός της Μπέλα Μοντόγια, η οποία ήταν συνταξιούχος νοσοκόμα, βρίσκεται στο ίδιο γραφείο τελετών όπου «ξύπνησε». Ο γιος της είπε στο AP ότι θα ταφεί σε δημόσιο νεκροταφείο.

    Ειδική επιτροπή θα επανεξετάσει τον τρόπο με τον οποίο το νοσοκομείο εκδίδει πιστοποιητικά θανάτου, δήλωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας την περασμένη εβδομάδα.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Ελλάδα: ΙΧ έπεσε πάνω σε “καφέ”

    Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού...

    Δυτική Αχαϊα: Συνελήφθη με ηρωίνη

    Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από...

    Πάτρα: Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

    Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης...

    Μύλος στην εξεταστική: Σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν, φώναξε η Κωνσταντοπούλου στη Συρεγγέλα, δείτε βίντεο

    Αντιπαράθεση σημειώθηκε κατά την εξέταση του Γιώργου Ξυλούρη στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, κι...