Ίσμα Τουλάτου: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός από την Εθνική Λυρική Σκηνή

    Ημερομηνία:

    Τη βαθιά οδύνη της για τον άδικο χαμό της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου και τα συλλυπητήριά της προς τη μητέρα, τον αδελφό, τον σύντροφό της και τους οικείους της, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου στήριξε και ανέδειξε το έργο και τους καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής μέσα από τα κείμενα, τα ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις της στην εφημερίδα Το Βήμα. Η βαθιά γνώση, η αγάπη και το πάθος της για τη λυρική τέχνη και τον χορό, αλλά και η συνέπεια, η εργατικότητα και η αφοσίωσή της ήταν στοιχεία που την έκαναν να ξεχωρίζει».

    GLEARNET

    Παράλληλα επισημαίνεται ότι παρακολουθούσε συστηματικά το διεθνές γίγνεσθαι στην όπερα και ήταν από τους ελάχιστους δημοσιογράφους στην Ελλάδα που αντιμετώπιζαν την όπερα, τη συμφωνική μουσική, το κλασικό μπαλέτο και τον σύγχρονο χορό με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αλλά και ταυτόχρονα με ανοιχτό μυαλό και χωρίς στεγανά.

    Φλίγκος

    Η Ίσμα Τουλάτου συνεργάστηκε με την Εθνική Λυρική Σκηνή για τον Κύκλο Όπερα και Μόδα, σε δική της ιδέα και έμπνευση, με στόχο να φέρει κοντά τις δύο μεγάλες της αγάπες, την όπερα και τη μόδα, με τρόπο «ισότιμο, δημιουργικό και πέρα από τα προφαν», όπως η ίδια τόνιζε.

    «Η τραγική και τόσο πρόωρη απώλειά της μας έχει γεμίσει θλίψη» καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛΣ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...