Ισόβια στον 32χρονο που βίαζε το 9χρονο κοριτσάκι της συντρόφου του

    Ημερομηνία:

    Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, στον 32χρονο από το Πακιστάν ο οποίος κακοποιούσε από την ηλικία των 7 ετών το κοριτσάκι της συντρόφου και άρχισε να το βιάζει από 9 ετών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr η μητέρα έφευγε τη νύχτα για δουλειά καθώς εργαζόταν σε μπαρ και άφηνε το κοριτσάκι στο σπίτι με τον Πακιστανό σύντροφο της.

    Ο 32χρονος Πακιστανός, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο, της σωματικής βλάβης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση αλλά και της σωματικής βλάβης σε βάρος συντρόφου καθώς ο 32χρονος Πακιστανός φέρεται συχνά-πυκνά να ξεσπούσε και κατά της μητέρας της 9χρονης.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τράπεζα της Ελλάδος: Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία για καταθέσεις και δάνεια

    Αυξήθηκαν κατά 222 εκατ. ευρώ οι καταθέσεις των νοικοκυριών και  των...

    Συνελήφθη 42χρονος Τούρκος στη Θεσσαλονίκη – Καταζητούνταν για ανθρωποκτονία

    Ενας 42χρονος Τούρκος συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, καθώς...

    Συνέλαβαν τον 55χρονο που είχε καταγγείλει για αιμομιξία η 31χρονη κόρη του

    Στη σύλληψη ενός 55χρονου για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα μετά...

    Πάτρα: Μεγάλη απάτη, μεγάλη “μπάζα” με υποτιθέμενο… Υποδιοικητή Ασφαλείας

    Στο στόχαστρο απατεώνα βρέθηκε ηλικιωμένος στην Πάτρα, ο οποίος...