Ισπανία: Στη Βαρκελώνη επέστρεψε λόγω καιρού ο στολίσκος Global Sumud Flotilla με προορισμό τη Λωρίδα της Γάζας

    Ημερομηνία:

    Στο λιμάνι της Βαρκελώνης αναγκάστηκε να επιστρέψει λόγω θυελλωδών ανέμων ένας στολίσκος που αποτελείται από δεκάδες σκάφη και απέπλευσε χθες, Κυριακή, με προορισμό τη Λωρίδα της Γάζας.

    Ο στολίσκος μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια προς τους Παλαιστίνιους. Στα πλοία επιβαίνουν ακτιβιστές, όπως η Γκρέτα Τούνμπεργκ, που είχε μετάσχει και σε προηγούμενη αποστολή, αλλά και ο ηθοποιός του Game of Thrones Λίαμ Κάνινγχαμ.

    «Δοκιμάσαμε απόπλου και έπειτα επιστρέψαμε στο λιμάνι για να περάσει η καταιγίδα. Αυτό σημαίνει καθυστέρηση της αναχώρησής μας για να αποφύγουμε τον κίνδυνο προβλημάτων με τα μικρότερα σκάφη», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι οργανωτές της πρωτοβουλίας Global Sumud Flotilla, προσθέτοντας ότι οι άνεμοι έπνεαν με ταχύτητα ως και περίπου 50 χλμ/ώρα.

    GLEARNET

     

    Οι διοργανωτές δεν ανέφεραν πότε σχεδιάζουν να συνεχίσουν το ταξίδι.

    Οι ακτιβιστές σκοπεύουν να σπάσουν τον ναυτικό αποκλεισμό του Ισραήλ και να παραδώσουν τρόφιμα και ανθρωπιστικά εφόδια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κι όμως, οι γυναίκες είναι εκείνες που βαριούνται πρώτες το σεξ σε μια μακροχρόνια σχέση

    Απέναντι από το γραφείο του ψυχιάτρου κάθεται ένα παντρεμένο...

    Wagyu vs Kobe: Ολη η αλήθεια για τα πιο περιζήτητα κομμάτια κρέατος στον κόσμο

    Ακόμα και ανάμεσα στους πιο ορκισμένους λάτρεις του κρέατος...

    Με μια λιτή εκδήλωση, ο Δήμος Αιγιαλείας τίμησε σήμερα τον αείμνηστο δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο

    Με μια λιτή εκδήλωση, ο Δήμος Αιγιαλείας τίμησε σήμερα...

    Ερχονται στην Πάτρα οι ROTTING CHRIST

    ROTTING CHRIST/35 Years of Evil Existence w. Vermingod Special Guests:...