Ισραήλ: Σχεδιάζει «φρένο» στα ταξίδια προς την Ελλάδα λόγω των αυξημένων κρουσμάτων

    Ημερομηνία:

    Τα αυξημένα κρούσματα κοροναϊού και η μεγάλη διασπορά της μετάλλαξης Δέλτα, «σπρώχνουν» το Ισραήλ προς την κατεύθυνση επιβολής νέων περιοριστικών μέτρων για ταξίδια προς την Ελλάδα.

    Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, το Ισραήλ αναμένεται να προσθέσει την Ελλάδα στον κατάλογο των χωρών που απαιτούν πλήρη καραντίνα για όσους επιστρέφουν από τις διακοπές τους.

    Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για πλήρη απαγόρευση ταξιδιών από το Ισραήλ προς την Ελλάδα από την ερχόμενη Δευτέρα, μια απόφαση που θα αφορά τόσο τους πλήρως εμβολιασμένους όσο και αυτούς που έχουν νοσήσει.

    Σημειώνεται ότι η Ελλάδα αποτελεί από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για τους Ισραηλινούς και μία αγορά από την οποία φέτος η χώρα μας ανέμενε ροές λόγω της γρήγορης πορείας του προγράμματος των εμβολιασμών.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ερυμάνθεια: «Το Ξύπνημα των Χριστουγέννων» σε παιδική παράσταση

    Μία μαγική χριστουγεννιάτικη παράσταση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ερυμάνθειας...

    Πάτρα: “Δίκαιος κι έχει τη στήριξη μας ο αγώνας των αγροτών” λέει το Εργατικό Κέντρο

    Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Πάτρας τονίζει τα...

    ΘΡΙΛΕΡ στην Δυτική Ελλάδα: Απήγαγαν κτηνίατρο για να μάθουν πού κρύβει… 180.000 ευρώ

    Σκηνικό που θυμίζει… ταινία θρίλερ καταγγέλλει ότι έζησε ένας...

    Kαλάβρυτα: Και η Περιφέρεια στις κινητοποιήσεις για τη διάσωση του Οδοντωτού

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τους Δήμους...