Ισθμός: «Έγδυσαν» τουρίστες που θαύμαζαν την διώρυγα

    Ημερομηνία:

    Πανάκριβα στοίχισε σε δυο αλλοδαπούς τουρίστες που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα η απόφασή τους να σταματήσουν στον Ισθμό της Κορίνθου για να απολαύσουν το θέαμα της διώρυγας, καθώς άγνωστοι επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν την προσήλωσή τους για να τους «γδύσουν»! Μάλιστα, ο ένας από τους δυο έχασε κυριολεκτικά ό,τι είχε και δεν είχε.

    Φλίγκος

    Όπως κατήγγειλε ο 54χρονος από τον Καναδά στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου, όταν επέστρεψε στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό του που είχε παρκάρει σε μικρή απόσταση, βρήκε παραβιασμένη την πόρτα του οδηγού και από μέσα είχαν κάνει φτερά τρεις τσάντες και τρεις βαλίτσες με ρούχα προσωπικά είδη, τα διαβατήρια και άλλα προσωπικά έγγραφα του ίδιου και της οικογένείας του, τρία ζευγάρια γυαλιά ηλίου και όσα χρήματα είχαν σε αμερικανικά και καναδικά δολάρια!

    Αλλά και μία 57χρονη Βελγίδα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου ότι, την ώρα που εκείνη έβγαζε φωτογραφίες την διώρυγα, άγνωστος άρπαξε με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις μέσα από την τσάντα της το πορτοφόλι της που είχε μέσα χρήματα, τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα, χωρίς να το αντιληφθεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΡΗΣ ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟΣ – ΒΙΝΤΕΟ: Να προσέχετε τις φιλίες σας

    Ο Άρης Μουγκοπέτρος μίλησε αποκλειστικά στο ant1news.gr και τον Βασίλη Γιαννούλη,...

    ΠΑΤΡΑ: Κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Ζακ! Το έχει αφιερώσει στην αείμνηστη μητέρα του, Ειρήνη, και στην αγαπημένη του Άντρη    

      Κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού, γνωστού...

    ΠΑΤΡΑ: Εξαφανίσθηκε κορίτσι 15 ετών – Αγωνία για την Μαρκέλλα – ΦΩΤΟ

    Στις 2 Μαΐου 2025, και ώρα 10:30, εξαφανίστηκε από...

    Πανηγύρισε η Αγία Τριάδα στον Ψαθόπυργο – ΦΩΤΟ

    Με ἱεροπρέπεια, ἐκκλησιαστικὴ λαμπρότητα καὶ βαθυτάτην πνευματικὴν κατάνυξιν, ἐτελέσθη...