Ιστορίες τρέλας με τον νέο ΚΟΚ: Πρόστιμο 100 ευρώ όποιος πίνει καφέ στο αυτοκίνητο

    Ημερομηνία:

    Μια σειρά από συνήθειες που έχουν όλοι οι οδηγοί απαγορεύονται από τον ΚΟΚ και μάλιστα με σκληρές ποινές.

    Ο καφές όπως και τα υπόλοιπα ροφήματα, ακόμα και το νερό, είναι απαγορευτικά την ώρα που οδηγούμε.

    Το πρόστιμο είναι πάνω κάτω όσο οι καφέδες ενός μήνα. Tο διοικητικό πρόστιμο είναι 100 ευρώ, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως προβλέπεται και αφαίρεση διπλώματος για 30 ημέρες.

    Ο ΚΟΚ αναφέρει: ο οδηγός κάθε οχήματος υποχρεούται να έχει πλήρη ελευθερία των κινήσεών του, για να ενεργεί ελεύθερα τους αναγκαίους χειρισμούς.

    Απαγορευτικό όμως υψώνει ο ΚΟΚ και σε ενδύματα όπως χοντρά μπουφάν και αδιάβροχα, παλτό και γούνες
    Αυτό το ίδιο άρθρο είναι που φέρνει και τα πρόστιμα σε μία σειρά άλλες παραβάσεις, όπως την χρήση κινητού, καθώς αν κρατάμε τηλέφωνο αποκλείεται να κρατάμε και το τιμόνι με τα δυο μας χέρια.

    Προσοχή στα ενδύματα και τα υποδήματα
    Απαγορευτικό όμως υψώνει ο ΚΟΚ και σε ενδύματα όπως χοντρά μπουφάν και αδιάβροχα, παλτό και γούνες.

    Πρόκειται για μια συνήθεια που μπορεί να οδηγήσει σε πρόστιμο, είναι εύκολα κατανοητό ότι ένα χοντρό και όχι τόσο άνετο μπουφάν μπορεί να περιορίζει το φάσμα κινήσεων του οδηγού, με αποτέλεσμα να παρακωλύεται ο έλεγχος του τιμονιού.

    Αδιαμφισβήτητα, το να φορά κανείς ένα μπουφάν στο αυτοκίνητο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα δεχθεί πρόστιμo, ωστόσο για την ασφάλεια τόσο τη δική σας, όσο και των υπόλοιπων ανθρώπων στον δρόμο καλό θα είναι όταν οδηγείτε να μην φοράτε το μπουφάν.

    Στην ίδια κατηγορία εμπίπτουν και οι γόβες όπως και οι σαγιονάρες το καλοκαίρι.

    Ένα άλλο πρόστιμο που αν αρχίσει να εφαρμόζεται το σίγουρο είναι πως θα βρει χιλιάδες παραβάτες οδηγούς να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη είναι αυτό για το τσιγάρο. Aν το πετάξεις έξω από το αυτοκίνητο πληρώνεις, λέει ο ΚΟΚ.

    Αφαίρεση διπλώματος αλλά και πρόστιμο προβλέπεται επίσης και για ύβρεις και απρεπείς χειρονομίες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξ: Ποιο είναι το μέγεθος που μετράει και πώς να το προσεγγίσετε

    Στο αιώνιο δίλημμα «μέγεθος ή τεχνική» και το διαχρονικό ερώτημα αν το...

    Αρχαίοι νομάδες πολεμιστές πριν από 2.000 χρόνια έφτιαχναν φαρέτρες από το δέρμα των εχθρών τους

    Η ιστορία των αρχαίων Σκύθων ως τρομακτικών πολεμιστών χρονολογείται...

    Αυτό που θέλουν οι γυναίκες από τον σύντροφό τους – Πώς αλλάζει με την ηλικία

    Πώς φαντάζονται οι γυναίκες τον σύντροφο των ονείρων τους και πόσο...

    10 πράγματα που δεν πρέπει να πλένετε ποτέ με σαπούνι, σύμφωνα με τους ειδικούς

    Όταν βρίσκεστε σε «φρενίτιδα» καθαρισμού, μπορεί να είναι δελεαστικό...