Ιταλία: Aκινητοποίησαν σπασμένο πόδι με χάρτινο κουτί, επειδή είχε τελειώσει ο γύψος στο νοσοκομείο!

    Ημερομηνία:

    Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει στην Ιταλία η ιστορία ενός 30χρονου νέου, ο οποίος μετέβη στο νοσοκομείο του Πάτι, κοντά στην πόλη Μεσίνα της Σικελίας, με κάταγμα στο πόδι.

    Αφού περίμενε πέντε ώρες για να γίνει ακτινογραφία και η διάγνωση του κατάγματος στην περόνη στη 1.00 η ώρα τη νύχτα, ο γιατρός του ανακοίνωσε ότι δεν υπήρχαν τα αναγκαία υλικά για να μπορέσει να μπει το πόδι στο γύψο. Κατά συνέπεια, επέλεξε να πορευθεί με ό,τι είχε στη διάθεσή του: ακινητοποίησε το πόδι του νέου, δένοντάς το μέσα σε χάρτινο κουτί.

     Ο πατέρας του τριαντάχρονου έβγαλε φωτογραφία την οποία και ανήρτησε στο διαδίκτυο γράφοντας ως σχόλιο: «Πώς μπορεί να είναι δυνατόν να βγαίνει κανείς από την υπηρεσία πρώτων βοηθειών σε αυτή την κατάσταση;». Το θέμα, φυσικά, έλαβε αμέσως μεγάλες διαστάσεις. Ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα και ο περιφερειάρχης της Σικελίας Ρενάτο Σκιφάνι ζήτησε άμεσα εξηγήσεις από την αρμόδια υπηρεσία της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η τοπική αντιπολίτευση έκανε λόγο για «σκάνδαλο και ντροπή χωρίς προηγούμενο».
    Φλίγκος

    «Φυσικά, δεν τα βάζω με τους γιατρούς, αλλά με όσους δεν επιτρέπουν στο σύστημα υγείας μας να λειτουργεί αποτελεσματικά», δήλωσε ο πατέρας του νέου. Ο 30χρονος, τελικά, απευθύνθηκε σε ιδιωτική κλινική της Μεσίνα καταβάλλοντας διακόσια ευρώ, για να μπορέσει να συνεχίσει την όλη θεραπεία του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    NEA ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Πρώτη και με διαφορά η ΝΔ – Πίνακες

    Με την ακρίβεια να θεωρείται το πιο σοβαρό πρόβλημα...

    Iταλία: Ο IDF απείλησε και έδιωξε συνεργείο της Rai στην Τζενίν

    Συνεργείο του Rainews24 «δέχτηκε απειλές ενώ τραβούσε πλάνα για ένα ρεπορτάζ...

    Στη φυλακή ο ηγούμενος και ο μοναχός του Μεγάλου Σπηλαίου – “Μέσα” και οι άλλοι 4 για την αρχαιοκαπηλία

    Προφυλακιστέοι κρίθηκαν τα μεσάνυχτα μετά απο απολογίες 13 ωρών,...