Ιταλία: Από το 2025 απαγορεύεται το κάπνισμα σε εξωτερικούς χώρους του Μιλάνο

    Ημερομηνία:

    Βάσει απόφασης από την 1η Ιανουαρίου του 2025 το κάπνισμα πρόκειται να απαγορευθεί και στους ανοικτούς χώρους στο Μιλάνο της Ιταλίας.

    Η συγκεκριμένη απαγόρευση του καπνίσματος θα αφορά δρόμους, εσωτερικές αυλές, ανοικτούς χώρους εστιατορίων και καφέ στο Μιλάνο. Μόνη εξαίρεση θα αποτελούν οι απομονωμένες περιοχές στις οποίες ο κάθε καπνιστής θα πρέπει να έχει εξασφαλίσει «ελεύθερο χώρο», χωρίς άλλους πολίτες, σε ακτίνα τουλάχιστον δέκα μέτρων.

    Τα πρόστιμα, για όποιον δεν σέβεται τη νέα απαγόρευση, θα ξεκινούν από 40 και θα φτάνουν τα 250 ευρώ.

    Ο δήμος του Μιλάνο ξεκαθάρισε ότι το νέο μέτρο αφορά μόνο τα «κανονικά παραδοσιακά τσιγάρα» και όχι τα ηλεκτρονικά.

    Ήδη από 2021 στη μεγαλούπολη του ιταλικού βορρά έχει τεθεί σε ισχύ μια πρώτη απαγόρευση, βάσει της οποίας το κάπνισμα δεν επιτρέπεται σε περιοχές στις οποίες αθλούνται πολίτες, παίζουν μικρά παιδιά, όπως και στις στάσεις λεωφορείων, στα νεκροταφεία και στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...