Ιταλία: Δίπλωμα οδήγησης… τέλος από όποιον οδηγεί μεθυσμένος ή με το κινητό στο χέρι

Ημερομηνία:

Η ιταλική κυβέρνηση ενεκρινε  νέες και πιο αυστηρές ποινές για όποιον δεν σέβεται τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφει η εφημερίδα La Stampa, η κυβέρνηση Μελόνι ενεκρινε  την υποχρεωτική αφαίρεση του διπλώματος για όποιον οδηγεί με το κινητό στο χέρι, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ή και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα του Τορίνο, το δίπλωμα οδήγησης θα αφαιρείται και από όποιον συλλαμβάνεται να οδηγεί σε κατάσταση μέθης.

Ο αρμόδιος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Ματέο Σαλβίνι εννοεί επίσης, να αυξήσει τα μέτρα για την προστασία όσων μετακινούνται με ποδήλατο και να επιβάλει υποχρεωτική ασφάλιση, όπως και πινακίδες, για τα ηλεκτρικά πατίνια.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Οι εκδηλώσεις στο Πολύεδρο την ερχόμενη εβδομάδα

Πρόγραμμα Εβδομάδας 12 – 18 Οκτωβρίου Δευτέρα 12 Παρουσίαση βιβλίου του...

Κινητοποιήσεις από τους ψαράδες σε Πάτρα & Μεσολόγγι την Κυριακή

Σε νέα κινητοποίηση προχωρούν οι ψαράδες της Ιχθυόσκαλας στην...

Κατερίνα Στικούδη: Επέστρεψε στη σκηνή μετά τον θάνατο του πατέρα της

Στη σκηνή επέστρεψε η Κατερίνα Στικούδη, λίγες ημέρες μετά...

Η εικαστική μπανάνα και οι celebrities του art Γρηγόρη

Και παρουσιαστής της Νο 1 τηλεοπτικής εκπομπής «The 2Night...