Ιταλία: Γυναίκα γέννησε μόνη της και σκότωσε το βρέφος πετώντας το στη λεκάνη της τουαλέτας

    Ημερομηνία:

    Συγκλονίζει την Ιταλία μια υπόθεση βρεφοκτονίας με μια μητέρα 29 χρονών να σκοτώνει το νεογέννητο παιδί της σπρώχνοντάς το στη λεκάνη τουαλέτας και μέσα στους σωλήνες της αποχέτευσης.

    Την φρικτή είδηση της βρεφοκτονίας μεταδίδουν τα μέσα της Ιταλία. Η μητέρα που έχει καταγωγή από τη Νιγηρία  ήταν σε σπίτι φίλων και έγκυος 25-26 εβδομάδων και φέρεται να προκάλεσε τον τοκετό μέχρι που γέννησε το μωρό της.

    Γιατροί που εξέτασαν την 29χρονη αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά με την γυναίκα να αρνείται ότι γέννησε.

    Ξεκίνησαν άμεσα έρευνες με τις αρχές να βρίσκουν το βρέφος μέσα σε μια αποχέτευση. Από εξετάσεις DNA ταυτοποιήθηκε ότι το βρέφος είναι παιδί της 29χρονης, η οποία βρίσκεται στη φυλακή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μήνυμα σε Γερουλάνο με… γεύση Αχαΐας

    Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν δείχνει διατεθειµένος να ανεχτεί για...

    Ερύμανθος: Ολοκληρώθηκαν δύο σημαντικές μελέτες – Σε πρώτο πλάνο οδική ασφάλεια και πολιτική προστασία

    Ολοκληρώθηκαν πρόσφατα δύο σηµαντικές µελέτες των Τεχνικών Υπηρεσιών της...

    Ζάκυνθος: Όχι στη θανάτωση του πίτ μπουλ μετά τον θάνατο του δίχρονου – Μεταφέρεται σε ειδική δομή

    Ομόφωνα αποφάσισε η αρμόδια πενταμελής επιτροπή του Δήμου Ζακύνθου...