Ιταλία: Κατασχέθηκε το σούπερ γιοτ Σεχραζάτ, που φημολογείται ότι ανήκει στον Πούτιν

    Ημερομηνία:

    Ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών, Ντανιέλε Φράνκο, αποφάσισε την προσωρινή κατάσχεση του γιοτ Σεχραζάτ, το οποίο βρίσκεται στο θέρετρο της Τοσκάνης, Μαρίνα Ντι Καράρα.

    Η ιταλική κυβέρνηση υπογράμμισε ότι προέκυψαν στοιχεία βάσει των οποίων το άτομο που επισήμως εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης του γιοτ, δείχνει να συνδέεται με υψηλόβαθμα μέλη της ρωσικής κυβέρνησης και Ρώσους πολίτες που έχουν ήδη συμπεριληφθεί σε λίστες κυρώσεων.

    Φλίγκος

    Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, ιταλικά και αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, υποστήριξαν ότι το Σεχραζάτ ανήκει στον ίδιο τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

    γιοτ

    Πρόκειται για “σούπερ γιοτ” μήκους 140 μέτρων, με 6 καταστρώματα και 2 σημεία για προσγείωση ελικοπτέρων. Φέρει σημαία των νήσων Κέιμαν και η αξία του υπολογίζεται στα 700 εκατομμύρια δολάρια.

    γιοτ2

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Θρίλερ για δύο άτομα σε ελεύθερη κατάδυση

    Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

    ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΙΔΕΑ: Ανακοίνωση κατά της Διοίκησης

    Από ανακοίνωση της Παναχαϊκής Ιδέας: "Ως οπαδοί της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ και ως...

    Επεισόδια μετά τη συγκέντρωση για τα Τέμπη στην Αθήνα – 23 συλλήψεις

    Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Συντάγματος, μετά...

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...