Ιταλία: Κατασχέθηκε το σούπερ γιοτ Σεχραζάτ, που φημολογείται ότι ανήκει στον Πούτιν

Ημερομηνία:

Ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών, Ντανιέλε Φράνκο, αποφάσισε την προσωρινή κατάσχεση του γιοτ Σεχραζάτ, το οποίο βρίσκεται στο θέρετρο της Τοσκάνης, Μαρίνα Ντι Καράρα.

Η ιταλική κυβέρνηση υπογράμμισε ότι προέκυψαν στοιχεία βάσει των οποίων το άτομο που επισήμως εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης του γιοτ, δείχνει να συνδέεται με υψηλόβαθμα μέλη της ρωσικής κυβέρνησης και Ρώσους πολίτες που έχουν ήδη συμπεριληφθεί σε λίστες κυρώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, ιταλικά και αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, υποστήριξαν ότι το Σεχραζάτ ανήκει στον ίδιο τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

γιοτ

Πρόκειται για “σούπερ γιοτ” μήκους 140 μέτρων, με 6 καταστρώματα και 2 σημεία για προσγείωση ελικοπτέρων. Φέρει σημαία των νήσων Κέιμαν και η αξία του υπολογίζεται στα 700 εκατομμύρια δολάρια.

γιοτ2

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δικηγόρος Βαγγέλη Λιόλιου: «Υπάρχουν απαντήσεις για όλα τα ψέματα, εμπλέκουν τον εντολέα μου επειδή είναι η κεφαλή»

Ο δικηγόρος του Βαγγέλη Λιόλιου, Παναγιώτης Παπαϊωάνου, μίλησε στην...

Η ξανθιά «αντροχωρίστρα» της σόουμπιζ, ο μπίζνεσμαν με βέρα και η σύζυγος που «κοιμάται όρθια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b7-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b8%ce%b9%ce%ac-%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%8c%ce%bf%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9/