Ιταλία: Σε συναγερμό για επικείμενη επίθεση φιλορώσων χάκερ

    Ημερομηνία:

    Η Ιταλία βρίσκεται την Δευτέρα σε κατάσταση συναγερμού μετά την προειδοποίηση της φιλορωσικής ομάδα χάκερ Killnet πως θα εξαπολύσει κυβερνοεπίθεση και θα προκαλέσει «ανεπανόρθωτη» ζημιά στη χώρα.

    Τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα Killnet έχει πραγματοποιήσει επιθέσεις σε δημόσιους θεσμούς στη Ιταλία, περιλαμβανομένων των ιστότοπων της Γερουσίας και του υπουργείου Άμυνας.

    Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, υπήρξε και μια αποτυχημένη απόπειρα να πληγεί η πλατφόρμα του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο.

    Εισαγγελείς στη Ρώμη ερευνούν τις επιθέσεις.

    Η ιταλική κυβέρνηση έχει υποστηρίξει τις δυτικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας μετά την εισβολή της τελευταίας στην Ουκρανία και έχει προσφέρει υποστήριξη στο Κίεβο, περιλαμβανομένης στρατιωτικής βοήθειας.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / ANSA

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δήμος Πατρέων: Συλλαλητήριο για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή σήμερα το βράδυ

    Την διοργάνωση συλλαλητηρίου σήμερα Δευτέρα 2 Μαρτίου με αφορμή...

    Σάρωσαν οι πατρινοί πυγμάχοι στο Πανελήνιο U23 με 13 μετάλλια

    Πολύ καλές εμφανίσεις και εξαιρετικός απολογισμός σε ένα ακόμα...

    Ερύμανθος: Σήμερα η λογοδοσία του Δημάρχου Θ. Μπαρή

    Για την 1η λογοδοσία της στην οποία βέβαια αναµένεται...

    Ο σίγουρος τρόπος να βελτιώσετε τη λίμπιντο, τη στύση και τη συχνότητα των επαφών

    Όλο και περισσότερες είναι οι έρευνες που αναζητούν τους...