Ιταλία: Ξενοδοχείο «σέρβιρε» γυναίκα καλυμμένη με σοκολάτα στον μπουφέ με τα γλυκά

Ημερομηνία:

Aντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ιταλία η ανάρτηση στο διαδίκτυο ενός μάνατζερ από το Μιλάνο, ο οποίος επέλεξε για τις φετινές διακοπές του το θέρετρο Γκόλφο Αράντσι της Σαρδηνίας.

Πρόκειται για φωτογραφία στην οποία μπορεί κανείς να διακρίνει σε ένα μπουφέ με γλυκά του ξενοδοχείου, μια ξαπλωμένη κοπέλα, το σώμα της οποίας έχει επικαλυφθεί με λιωμένη σοκολάτα.

«Βλέποντας την εικόνα αυτή, έμεινα άναυδος. Ποια είναι η γνώμη των υπεύθυνων της τουριστικής επιχείρησης που εκμεταλλεύεται την ξενοδοχειακή μονάδα, σχετικά με την συγκεκριμένη παρουσίαση του γυναικείου σώματος; Το σώμα μιας γυναίκας, μιας εργαζόμενης, υποβαθμίζεται σε πιατικό, προς ικανοποίηση κάποιων πονηρών ματιών», έγραψε ο Μιλανέζος μάνατζερ, μέσω Linkedin. H όλη αυτή εικόνα, όπως συμπλήρωσε, σόκαρε και την 14χρονη κόρη του που παραθέριζε μαζί του.

Η αλυσίδα που εκμεταλλεύεται το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, μετά τη διάσταση που έλαβε η όλη υπόθεση στον ιταλικό τύπο, υπογράμμισε ότι «ζητά συγγνώμη» και πως «ξεκίνησε εσωτερική έρευνα, με στόχο να μην επαναληφθεί ποτέ άλλοτε κάτι παρόμοιο και να μην νιώσει κανένας πελάτης ότι προσβάλλεται».

reader.gr

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δεν θα γίνει ευθανασία στην τίγρη που κατασπάραξε άνδρα σε πάρκο άγριας ζωής στη Βρετανία

Δεν θα θανατωθεί η τίγρης που κατασπάραξε νεαρό άνδρα...

Η Κλέλια Ανδριολάτου καλωσορίζει τα 30 με μια βουτιά στο Πήλιο εν μέσω συννεφιάς, δείτε βίντεο

Στο Πήλιο για φθινοπωρινές διακοπές βρίσκεται η Κλέλια Ανδριολάτου. H...

Το «ντέρμπι» στην αγορά αθλητικών ειδών – Οι νέες κινήσεις των 3καταστημάτων στην Πάτρα

Νέα δεδομένα στην εγχώρια αγορά αθλητικών ειδών η οποία...