Ιτιές: Σύσκεψη Πελετίδη με τους κατοίκους- Μειώσεις και ελαφρύνσεις των τελών για τους πληγέντες από την κακοκαιρία

    Ημερομηνία:

    Πραγματοποιήθηκε, σήμερα το πρωί, μετά από κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής, σύσκεψη στην περιοχή των Ιτεών, με την παρουσία δεκάδων κατοίκων.

    Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής:

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις ενέργειες  της Δημοτικής Αρχής και τις διεκδικήσεις από τις Κυβερνήσεις και τις Περιφερειακές Αρχές των υποδομών και των έργων που είναι απαραίτητα κι έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια, για την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού από τις φυσικές καταστροφές.

    Ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι η Δημοτική Αρχή στον προϋπολογισμό του 2022 θα προβλέψει μειώσεις και ελαφρύνσεις των τελών για τους πληγέντες.

    Οι κάτοικοι ενημέρωσαν το Δήμαρχο για τις ζημιές που υπέστησαν τα σπίτια και τα καταστήματα και για τις ανάγκες που υπάρχουν.

    dsc_0111.jpg

    GLEARNET

    Στο τέλος της σύσκεψης, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, συγκροτήθηκε Επιτροπή Αγώνα των κατοίκων που έχουν υποστεί τις καταστροφές, η οποία σε κοινή δράση με τη Δημοτική Αρχή θα διεκδικήσουν:

    Να δοθούν άμεσα και χωρίς καθυστέρηση οι αποζημιώσεις στο 100%, για όλες τις ζημιές σ’ εκείνους που επλήγησαν.

    Να δοθεί από την κυβέρνηση η αναγκαία χρηματοδότηση στο Δήμο για τις ζημιές που έχουν προκληθεί στις υποδομές του.

    Να κατασκευαστούν -χωρίς άλλη καθυστέρηση- τα απαραίτητα έργα για την προστασία της παραλιακής ζώνης από τη διάβρωση και τα υπόλοιπα αντιπλημμυρικά έργα.

    Χρηματοδότηση από το κράτος και πρόσληψη εργαζομένων, για την ολοκληρωμένη προστασία και πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων.

    dsc_0132.jpg

    dsc_0148_2.jpg

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι αποκαλύπτουν για εμάς οι πρώην σύντροφοί μας;

    «Μια φορά κι έναν καιρό/ Λίγα λάθη πριν/ Ήμουν...

    Aλλάζει χέρια ένα από τα πιο φημισμένα καφέ – εστιατόρια της Πάτρας! Ποιος το παίρνει! Ανοίγουν νέο κατάστημα οι παλιοί ιδιοκτήτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/a%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba/

    Το πιο βρώμικο σημείο στην κουζίνα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε…

    Υπάρχει ένα σημείο στην κουζίνα σας, το πιο βρώμικο...

    Η ιστορία του «εφιάλτη» όλων των οδηγών

    Στις 16 Ιουλίου του 1935 στην πόλη Οκλαχόμα στις...