Ήττα με θετικά στοιχεία για τον Ολυμπιακό στην… πρόβα Champions League κόντρα στη Νάπολι

Ημερομηνία:

Πάλεψε, αλλά ηττήθηκε στο σπουδαίο φιλικό του με τη Νάπολι ο Ολυμπιακός!

PHILOXENIA

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν ξανά αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους, όμως τελικά έχασαν με 2-1 στην αναμέτρησή τους με… άρωμα Champions League, κόντρα στην πολύ ισχυρή και πρωταθλήτρια Ιταλίας ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Σε ένα παιχνίδι που είχε δυνατές μονομαχίες οι οποίες θύμιζαν επίσημο, η Νάπολι προηγήθηκε στο 16’ και έκανε το 2-0 στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (53’), με τους Πειρααιώτες να μειώνουν για το τελικό 2-1 με γκολ του Τσικίνιο στο 90’+1’.

Σε ένα παιχνίδι που είχε δυνατές μονομαχίες οι οποίες θύμιζαν επίσημο, η Νάπολι προηγήθηκε στο 16’ και έκανε το 2-0 στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (53’), με τους Πειρααιώτες να μειώνουν για το τελικό 2-1 με γκολ του Τσικίνιο στο 90’+1’.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο επίσης πολύ δυνατό φιλικό του κόντρα στην Ίντερ, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο (16/8, 21:30), στο τελευταίο του τεστ πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Οι Katseye κατέκτησαν για πρώτη φορά την κορυφή του Billboard 200

Οι Katseye κατέκτησαν για πρώτη φορά την κορυφή του Billboard 200...

Επιχείρηση για την ανάσυρση αυτοκινήτου από ποτάμι στο Ηράκλειο: Δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι

Μεγάλη επιχείρηση διεξήχθη χθες Δευτέρα στο Ηράκλειο μετά την πτώση ΙΧ αυτοκινήτου στις...