Ηττα του Απόλλωνα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό

    Ημερομηνία:

    Με άνεση συνέχισε την αήττητη πορεία του στη φετινή Basket League ο Ολυμπιακός, ο οποίος διέλυσε με 97-60 τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΣΕΦ για τη 12η αγωνιστική, λίγες μέρες πριν τη μεγάλη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, για την Ευρωλίγκα.

    Μετά από ένα αρκετά νωθρό πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο και οι Πατρινοί εμφανίστηκαν πολύ ανταγωνιστικοί, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την απόδοσή τους σε άμυνα και επίθεση, επιβάλλοντας την ανωτερότητά τους και φτιάχνοντας μεγάλες διαφορές που δεν θα ήταν δυνατό να καλυφθούν από πλευράς φιλοξενούμενων.

    ICECAP

    Έτσι, ο Ολυμπιακός παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 12-0, ενώ ο Απόλλων παρέμεινε 10ος, με 3 νίκες και 9 ήττες.

    sport-fm.gr

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κέιτ Μίντλετον: Το βασιλικό πρωτόκολλο την «κράτησε» και δεν πήγε στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου

    Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρευρέθηκε την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου, που πραγματοποιήθηκε...

    Οι νέες δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου για το Πάσχα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη: «Πέρασα πολύ ωραία»

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία καλλιτέχνιδα που προτιμά να απασχολεί τα...

    ΡΕΤΡΟ: Οταν το Εργατικό Κέντρο Πάτρας αποθέωνε…. τον Ιωάννη Μεταξά – ΦΩΤΟ

    Την προπαραμονή της εργατικής πρωτομαγιάς του 1939, καταφθάνει στην...