Ηττα του Απόλλωνα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό

    Ημερομηνία:

    Με άνεση συνέχισε την αήττητη πορεία του στη φετινή Basket League ο Ολυμπιακός, ο οποίος διέλυσε με 97-60 τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΣΕΦ για τη 12η αγωνιστική, λίγες μέρες πριν τη μεγάλη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, για την Ευρωλίγκα.

    Μετά από ένα αρκετά νωθρό πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο και οι Πατρινοί εμφανίστηκαν πολύ ανταγωνιστικοί, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την απόδοσή τους σε άμυνα και επίθεση, επιβάλλοντας την ανωτερότητά τους και φτιάχνοντας μεγάλες διαφορές που δεν θα ήταν δυνατό να καλυφθούν από πλευράς φιλοξενούμενων.

    Έτσι, ο Ολυμπιακός παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 12-0, ενώ ο Απόλλων παρέμεινε 10ος, με 3 νίκες και 9 ήττες.

    sport-fm.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    O Λ. Ζουρνατσής χρυσός σε διεθνές τουρνουά πυγμαχίας

    Σε εξαιρετική κατάσταση ο πυγμάχος της Παναχαϊκής Λευτέρης Ζουρνατσής...

    Με μια λακωνική και σκληρή ανάρτηση στα social media...

    Πάτρα: Με λαμπρότητα η επέτειος Αγιοκατατάξεως του Οσίου Γερβασίου – Πλήθος πιστών στο Ιερό Προσκύνημα Συχαινών

    Με ιδιαίτερη κατάνυξη και συμμετοχή πλήθους πιστών τιμήθηκε την...