Ιβάν Σβιτάιλο: «Κατάφερα και έχασα 40 κιλά, μέσα σε 2 χρόνια»

    Ημερομηνία:

    Ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον λόγο που… δεν θα γινόταν παρουσιαστής, τα 40 κιλά που έχασε σε 2 χρόνια και την τρυφερή σχέση με την σύντροφο και την κόρη του.

    Ο Ιβάν Σβιτάιλο αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στη σειρά “Milkyway” στο MEGA, αλλά και για τα παιδικά του χρόνια.

    «Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα είμαι στο «Milkyway» στο MEGA. Στην Ελλάδα, ήρθα στα 10 μου. Είμαι γεμάτος και χορτασμένος. Ήμουν στο σχολείο και παιδιά μεγαλύτερα μου ξεκίνησαν μια κατάσταση bullying, όταν έμαθαν ότι ασχολούμαι με τον χορό», είπε αρχικά.

    «Δεν θα γινόμουν παρουσιαστής μόνο για τα χρήματα. Πιο πολύ με ενδιαφέρει η ιστορία παρά η πολιτική», συμπλήρωσε.

    Ο γνωστός χορευτής μίλησε για την εμπειρία του ως γονιός.

    Με έχει «ξεζουμίσει» το παιδί, είναι στα «κόκκινα» αυτή η ηλικία. Στην αρχή φοβόμουν την εμπειρία ως γονιός, γιατί είμαι από χωρισμένη οικογένεια και δεν είχα τα πρότυπα της καλής οικογένειας.

    Τέλος, για την σύντροφό του δήλωσε πως, «είναι σπάνιο στις μέρες μας, ένα ζευγάρι να ξεπερνάει τους εγωισμούς του και να στηρίζει ο ένας τον άλλον, και η γυναίκα μου το έκανε. Κατάφερα και έχασα 40 κιλά, μέσα σε 2 χρόνια».

    Ο Ιβάν Σβιτάιλο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ζορμπάς» στο θέατρο «Ελληνικός κόσμος».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Αυτά είναι τα σχολεία που δεν λειτούργησαν λόγω προβλημάτων

    Μακριά από τις σχολικές αίθουσες, μία ημέρα μετά την...

    Καλάβρυτα: Ευαγγέλιο στο οποίο ορκίζονταν οπλαρχηγοί της Επανάστασης του 1821 ήθελε να πουλήσει ο ηγούμενος

    Ανάμεσα στα 2 Ευαγγέλια που ετοίμαζαν να πουλήσουν ο ηγούμενος της...

    Πιθανά 200 δισεκατομμύρια κυβικά στο Ιόνιο

    Σημαντικές προσδοκίες για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες δημιουργούν οι εξελίξεις...

    Αυτή είναι η Πατρινή εταιρεία από την οποία το Δημόσιο ζητά επιστροφή 332.000 ευρώ!

    Σχεδόν καθημερινά, εδώ και περίπου έναν μήνα, στη Διαύγεια...