Ήβη Αδάμου: Απονομή χρυσού και πλατινένιου δίσκου

Ημερομηνία:

Η Ήβη Αδάμου στην απονομή του χρυσού και πλατινένιου δίσκου της μίλησε για την ζωή της κι απάντησε αν θα έκανε εκπομπή με τον Μιχάλη Κουϊνέλη.

Η Ήβη Αδάμου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Έχει κυκλοφορήσει το νέο μου τραγούδι δεν σε αφήνω. Με το παιδί, ο προσωπικός χρόνος μειώνεται, προτεραιότητα έχει η οικογένεια και το παιδί. Σαν μαμά είμαι αυστηρή αλλά και στοργική. Ο Μιχάλης είναι χαζομπαμπάς, τον κάνει ό,τι θέλει. Θα έκανα εκπομπή με τον Μιχάλη αν υπάρξει μια καλή πρόταση. Μου αρέσει να είμαι συνέχεια μαζί με τον Μιχάλη. Ρωτήστε τον ίδιο αν θέλει, θέλω πολύ να μάθω την άποψή του».

Από την άλλη, ο Μιχάλης Κουϊνέλης ανέφερε: «Οι ισορροπίες κρατιούνται με προσπάθεια όπως οι σχέσεις. Οι μπαμπάδες με τα κορίτσια είναι πιο κοντά σε αυτή την ηλικία. Η μικρή έρχεται στο στούντιο τα ανακατεύει όλα και φεύγει. Δεν θα έκανα ψυχαγωγική εκπομπή με την Ήβη».

Και παραδέχθηκε με ειλικρίνεια ο Μιχάλης Κουϊνέλης: «Η Ήβη είναι η μούσα μου, γραφώ για εκείνη».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δυτική Ελλάδα: «Βοήθεια, μαμά!»- 17χρονος ξυλοκοπήθηκε από πρώην συμμαθητή του

Σοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων αποκαλύφθηκε στην Καλαμάτα, όπου...

Πάτρα: Απάτη με «μαϊμού» ασφαλιστή – Άρπαξε χρυσαφικά αξίας 4.000 ευρώ

Μία ακόμη υπόθεση απάτης καταγράφεται στην Πάτρα, με θύμα...

Πάτρα: Στο εδώλιο 85 άτομα – εκατοντάδες τα θύματά τους

Στο εδώλιο του δικαστηρίου στην Πάτρα οδηγείται υπόθεση μεγάλης...

Κορωνιός: Αν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν παίκτης, θα ήταν ο Νίκος Γκάλης

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Άγγελος Κορωνιός προχώρησε σε δηλώσεις στον...