Κ. Σβόλης: “Η αυτοκριτική μπορεί να είναι μια λέξη άγνωστη στη Δημοτική Αρχή, όμως οφείλει να προσγειωθεί στον πραγματικό κόσμο”

    Ημερομηνία:

    O Κώστας Σβόλης, επικεφαλής της παράταξης Πάτρα Ενωμένη σε ανακοίνωσή του για τις χθεσινές πλημμύρες που σημειώθηκαν στην Πάτρα, αναφέρει:

    «Για δεύτερη φορά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, η φύση επικράτησε του ανθρώπινου παράγοντα, προβάλλοντας  ταυτόχρονα τις διαχρονικές αδυναμίες της σημερινής Δημοτικής Αρχής της Πάτρας στα θέματα πολιτικής  προστασίας.

    Η πόλη μας για μία ακόμη φορά βρέθηκε απροετοίμαστη, με συνέπεια επικινδυνότητα και ταλαιπωρία για τους συμπολίτες μας, φθορές σε οχήματα, καταστήματα και ιδιοκτησίες και τελικά εμπέδωση κλίματος ανασφάλειας για μελλοντικά συμβάντα.

    Η απουσία αυτοκριτικής επιβάλλει την παρουσία της κριτικής, εκ μέρους της αντιπολίτευσης, με σκοπό την αφύπνιση των υπευθύνων για να προστατεύσουμε, τουλάχιστον, το ανθρώπινο οικοσύστημα.

    Τα πλημμυρικά φαινόμενα στην πόλη μας αναδεικνύουν την ανάγκη επίσπευσης εκ μέρους τη Δημοτικής Αρχής του να καταστρώσει σχέδιο αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων. Απαιτείται ουσιαστική συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την κεντρική διοίκηση, προκειμένου να ξεκινήσει επιτέλους ένας σύγχρονος αντιπλημμυρικός σχεδιασμός μέσα από τον συνδυασμό γνώσης, εμπειρίας και υπηρεσιών.

    Η αυτοκριτική μπορεί να είναι μια λέξη άγνωστη στην πάντοτε καταγγέλλουσα Δημοτική Αρχή, όμως οφείλει να προσγειωθεί στον πραγματικό κόσμο και να σταθεί αρωγός  στον πολίτη. Πολλές οι ευθύνες, πολλές οι κακοτεχνίες – π.χ. ποδηλατόδρομος – αλλά έστω και τώρα ας γίνει μια αρχή προς όφελος των πατρινών δημοτών».

     

    Κ. Σβόλης: "Η αυτοκριτική μπορεί να είναι μια λέξη άγνωστη στη Δημοτική Αρχή, όμως οφείλει να προσγειωθεί στον πραγματικό κόσμο"

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καρέ καρέ η έκρηξη βομβιστή αυτοκτονίας των Ταλιμπάν που σκοτώνει ακαριαία αστυνομικούς του Πακιστάν

    Ένα συγκλονιστικό βίντεο των αιματηρών επιθέσεων που εξαπολύουν εκατέρωθεν...

    Αχαΐα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Σελιανιτίκων

    Για την ασφαλή διέλευση υπερμεγεθών – υπέρβαρων οχημάτων μεταφοράς...

    Bίντεο ντοκουμέντο από τη Λέρο: Ο πατέρας χτυπούσε τον γιο του στο συνεργείο, πριν από ένα χρόνο

    Nέα διάσταση φαίνεται ότι αποκτά το έγκλημα στη Λέρο, όπου...

    Σε εξέλιξη το έργο των «Έξυπνων Διαβάσεων» στα σχολεία του Πύργου

    -Αυτοψία από τον Δήμαρχο Στάθη Καννή Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται...